Most egy teljesen új gyártó termékeibe fogok belemerülni, amik a hideg gyümölcskeverékek kedvelőinek fognak szólni. A sorozat öt termékből fog állni, /természetesen dobok majd egy képet is róluk/ amit a juicyvapour meglepi csomagjából halásztam elő. Az első egy citrom és kókusz hideg keveréke, mivel az öt közül talán ez volt, ami leginkább felkeltette az érdeklődésemet. A flakon kivitelezése csili-vili cucc, adtak a kinézetre, jól néz ki és nagyon figyelemfelkeltőre sikerült.
Az illat: erőteljes citrom és kókusz keveréke, valami eszméletlen jó illata van, amiben mindkét gyümölcs jól kivehető.
Na de menjünk is rá az ízekre, remélve hogy az is hasonló jókat fog produkálni. Ó gyerekek, már az első szívás után, ujjam az egér gombon, azonnal rakom is a kosárba a terméket . Beszíváskor a citrom és az erős hűsítés érezhető, majd kifújáskor a kókusz lágy és édeskés íze kiséri őket kifelé. A citrom kissé savanykás, a kókusz krémes és lágy, a hűsítés pedig erőteljesen frissíti fel a gyümölcsöket. Eszméletlen jó ízt alkot a két gyümölcs, mintha egy koktél lenne sok jégkockával. Van benne egy kis pezsgés, de mégsem olyan mintha szóda lenne. Néha meg-megcsípi a szájpadlásom, talán a citrom viccelődik velem. A kókusz gőzölés után még lecsücsül egy kicsit a szádban, amit már előtte a hűsítés jól lehűtve készített elő gyümölcsös ízeknek.
Ezen rövidke kis teszt alatt gyorsan megszabadultam 5ml levestől, persze gőz formájában, szinte észre se lehet venni, ahogy eltűnik, mintha párologna magától. Mindenképpen egy prémium levest kóstolhattam meg, ami egy pillanat alatt elrepített a kókuszpálmák hazájába, és egyáltalán nem bántam meg… sőt….
Fantasztikusan élvezetesek az írásaid és meggyőzőek, amihez külön gratulálok, egyébként is ezekhez kiváló érzék kell. Én most egy más megközelítéssel jövök: szerinted lehetséges az egyes aromáknak más-és más biológiai hatása, pl. a szellemi teljesítő képesség terén? A befolyásoló hatás ismert egyes vegyi anyagoknál, vagy pl. a csokiban is jelenlévő foszforlipoidoknál. Itt ez vajon kizárható? Teszem ezt a kérdést fel azért is, mert én ma a nálam újsütetű, még teljesen be sem érett Aromamester Irish Cream 10 százalékosával ismerkedtem, de annyira szétszórt voltam, mint amúgy ritkán (se). Mindegy, hoztam a maximumot, nem baj ez, nem panasz, repülő se zuhant le miatta, meg nem is lőttünk le feleslegesen UFO-t, úgyhogy megúszott minden mindent, még én is. De azért felmerült bennem, hogy lehet-e ilyen hatás, vagyis inkább konkrétan, te, aki sok “anyaggal” találkozol, hogyan látod ezt?
Szia, a kérdésedre nem tudom a választ :). Nyilván van hatással ránk ha jót pöfékelsz vagy egy rossz ízt, de hogy milyen hatással lesz rád ez az érzés…hmmm, amúgy jó a kérdés, lehet kellene egy uj topicot csinálni a kérdésnek
Valahol a lelkem mélyén én is így gondolom, azonban nem egyszerű feladvány a mutatók összeállítása és a valószínűleg sokkal nagyobb közrejátszó körülmények értékelése, szűrése. Ha benne vagy, rakjuk össze a módszert, aztán a végeredményként jövő tesztet közzé tesszük.
Pont egy hete kevertem be a pirosbogyós-ánizsost, ribizli-limeot és a szőlős-sárgadinnyéset. Meg tudom erősíteni, hogy tényleg piszok jó íze van a szőlős-dinnyének és szokatlan módon az bogyós ánizsos is bejön pedig nem szeretem a heisenberg/red astaire vonalat ami hasonló ízekkel rendelkezik. Pirosbogyós-ánizs kumulus akció most el is csábított, hogy rendeljek-e még belőle. Főleg ha a 30%-os júliusi akció még érvényes lesz rá
Üdv ! Mekkora hűsítéssel lehet számolni ? Mondjuk ha próbálta már esetleg az aisu cucumbert ahhoz képest ? Kezdő vagyok , és lehet nem vagyok hozzá szokva , de a cucumber konkrétan szívhatatlan számomra mintha a mélyhűtőből vettem volna ki . Valami ki induló pontot adhatnának hogy mondjuk 5/2 , vagy 5/5 a hűsítés , de nyilván azért nem teszik mert szubjektív ez is … köszönöm a válaszát
Hi, részemről a tizes skálán egy hatos és hetes között áll, ami nálam még a teljesen szívható állapot. Az általad említett levest még nem volt szerencsém ki próbálni így nem tudok véleményt alkotni róla.
Én nem értek a hűsítős löttyökhöz, mert az nálam nincs rendszerben, ezért az ebben komolyabb szaktársak véleményei egészen biztos, hogy mértékadóbbak. Sosem próbáltam egyet sem.