Chido - Papaye Citron Raisin

@Tivadar_Szocs @gangsta_gergo Akkor adok még neki, hogy 15%-os legyen, bár ezt már nehéz lesz kimérni. :rofl: Már mindegyikből hiányzik 5-8 ml. De majd megsaccolom! :rofl:

10 kedvelés

Egyszerűen kell…ne legyen se több, se kevesebb, mint a szükséges :joy:

Banana Measuring GIF

6 kedvelés

Ilyenkor jó az ékszer mérleg​:grin:

6 kedvelés

Attól ízesebb lesz, ha rárakom? :joy:

5 kedvelés

110%-al :smile:

5 kedvelés

A Chido megy az RBA-ba … :heart::heart::heart::heart::heart:

7 kedvelés

“Nyóc centi elég?”-Zsozé Atya :rofl:

8 kedvelés

A kedvencem nem lesz … ,de ízletes … Van valami érdekes utóize amire nem jövök rá ,hogy mi … Nézzük ami még pozitív ,hogy tényleg csak egy hangya f a hűsítés … Lehet még nyomok bele egy kis aromát …

Megérős :smiling_face_with_three_hearts: ,ha lesz még ennyi pénzért… Biztos rendelek még

6 kedvelés

Chidok elsőre furák . De egy nap után már lehet másképp gondolsz rá :smile:

Yuzu mandarin van bekeverve?

7 kedvelés

A citrom sárga igen …azt hiszem az az …

6 kedvelés

Akkor a yuzu lesz ami furának érződik. Swoke Vigoba én nagyon megkedveltem yuzut :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Holnap barátkozni fogunk még … Most nem tudom lerakni a Topside-t :joy:

6 kedvelés

Egyre finomabb a fura íz… :heart::joy::heart:

7 kedvelés

Most már 15% aroma van benne, újabb 7 nap érlelés de még mindig gyenge az íze. Egy A&L Leviathan vagy Succube sokkal intenzívebb ízeked produkál már 10%-ban is. Lehet velem van a baj? Még egy 20%-os arányt megpróbálok, aztán elengedem ezt a Chido aromát. Pedig betáraztam belőle. :rofl:

5 kedvelés

Egy fajtát kevertél be ?

4 kedvelés

3 féle chido-t kevertem külön-külön. Azt a 3-at próbáltam, amit fentebb írtam. Most jelenleg 15% benne az aroma, 2 hét érlelés után sem bejövős.

4 kedvelés

Hát nem vagyunk egyformák, el kell akkor engedni a kezét.

4 kedvelés

Szerintem az lesz. El kell engednem! Sajnos! Próbáltam mesh rta-val, porlasztós tankokkal, podban, mtl rta-val. Szóval majdnem mindennel. Amit bekevertem azt már elgőzölöm, de nem tudom mit kezdjek a megmaradt aromával. :roll_eyes:

4 kedvelés

Eladás, jótékonykodás :grin:

6 kedvelés

Csak annak kell, akinek izlik, tudja mire számítson. Aki nem próbálta, annak nem merném ajánlani! Ha valaki igényt tart rá, jelezzen pm! :wink: Remélem ezzel nem szegtem meg a szabályzatot!

6 kedvelés