@Tivadar_Szocs @gangsta_gergo Akkor adok még neki, hogy 15%-os legyen, bár ezt már nehéz lesz kimérni. Már mindegyikből hiányzik 5-8 ml. De majd megsaccolom!
Egyszerűen kell…ne legyen se több, se kevesebb, mint a szükséges
Ilyenkor jó az ékszer mérleg
Attól ízesebb lesz, ha rárakom?
110%-al
A Chido megy az RBA-ba …
“Nyóc centi elég?”-Zsozé Atya
A kedvencem nem lesz … ,de ízletes … Van valami érdekes utóize amire nem jövök rá ,hogy mi … Nézzük ami még pozitív ,hogy tényleg csak egy hangya f a hűsítés … Lehet még nyomok bele egy kis aromát …
Megérős ,ha lesz még ennyi pénzért… Biztos rendelek még
Chidok elsőre furák . De egy nap után már lehet másképp gondolsz rá
Yuzu mandarin van bekeverve?
A citrom sárga igen …azt hiszem az az …
Akkor a yuzu lesz ami furának érződik. Swoke Vigoba én nagyon megkedveltem yuzut
Holnap barátkozni fogunk még … Most nem tudom lerakni a Topside-t
Egyre finomabb a fura íz…
Most már 15% aroma van benne, újabb 7 nap érlelés de még mindig gyenge az íze. Egy A&L Leviathan vagy Succube sokkal intenzívebb ízeked produkál már 10%-ban is. Lehet velem van a baj? Még egy 20%-os arányt megpróbálok, aztán elengedem ezt a Chido aromát. Pedig betáraztam belőle.
Egy fajtát kevertél be ?
3 féle chido-t kevertem külön-külön. Azt a 3-at próbáltam, amit fentebb írtam. Most jelenleg 15% benne az aroma, 2 hét érlelés után sem bejövős.
Hát nem vagyunk egyformák, el kell akkor engedni a kezét.
Szerintem az lesz. El kell engednem! Sajnos! Próbáltam mesh rta-val, porlasztós tankokkal, podban, mtl rta-val. Szóval majdnem mindennel. Amit bekevertem azt már elgőzölöm, de nem tudom mit kezdjek a megmaradt aromával.
Eladás, jótékonykodás
Csak annak kell, akinek izlik, tudja mire számítson. Aki nem próbálta, annak nem merném ajánlani! Ha valaki igényt tart rá, jelezzen pm! Remélem ezzel nem szegtem meg a szabályzatot!