How are prices increasing in the vape market?

Ezt sosem tudtam megérteni.. miért vásárol az ember ha nem bontja ki.:grin:

9 Likes

Még nem volt rá ideje. :grin:
A Dani mellett hanyagolnám én is a kibontást.
Ráadásul, mint a reklámban: “ha használom, elromolhat”
:rofl:

8 Likes

Csomó gyűjtő jár el így. Csak egyik hobbim, a hifi világában is. Lecsomagolz sokszáz ezer forintos régi topmodell magnók, végfokok, ja és bontatlan több tíz éves Chrome és Metál magnókazik, bontatlanul nem ritkán 30-50000 forintot érnek dsrabonként (felbontás, vagy picit is sérült fóliával meg egyből az ötödét).

Lehet, a bontatlan vape cucc is 40 év múlva sok tízezret fog érni :sweat_smile:

(Én hülye, kidobtam meg kiöntöttem a Solub aromáimat :sob::sob::rofl:)

7 Likes

Hát, amilyen ütemben halad a vape vonal előre, lehetséges hogy pár év múlva az a solub lesz a király. Mert más már nem lesz kapható…

Nálunk is változott sokminden. Pl egy longfill tavaly csak 30 lej volt. (Kb 6 juró).

Most ugyanaz a longfill 130 lej lett. Ami kb 26 juró. És ez csak az aroma, egy nagyobb flaskában. Egy sima nikotin 2-ről 5 juróra ugrott. Literes alaplevet egyáltalán nem lehet már kapni. Se tiszta vg és pg-t, sem pedig 50/50 formában..

8 Likes

a napokban láttam vhol, hogy egy 1947es kiadású 10 fillért 5000ft-ért kínálnak :slightly_smiling_face:

8 Likes

És ezek még 6 juróért is (legyünk őszinték) bőven haszonnal értékesített termékek voltak…:cry:hiszen százliter számta, relatíve olcsón állítanak elő 10 milli-nyi részt. :thinking: Szomorú ez az egész. Ok egy hagyományos doboz ciginél is ugyanez van, egy doboz bekerülési költsége túlzással is 200 Ft, a többi harács még adó meg ilyesmik….

8 Likes

Nehogy az ezer forintosért még 5 év múlva adjanak majd 10 forintot…:roll_eyes::zebra::grin:

5 Likes

esélyes, hogy addigra már papírpénz sem lesz forgalomba…sajna

6 Likes

Élőben vehetünk részt a Lopott idő C. filmben…

5 Likes

Szia Robi!! Egyszerre rendeltem a Stubby-val ,azt kipróbáltam. Nekem az rta- jobban bejön!! A g80-at csak azért rendeltem mert sok pontom volt a HC-n!! Majd kipróbálom talán!!

6 Likes

Szerintem nyitok egy új topicot, ezzel a drágulásos résszel mert ezek úgy is át lesznek rakva .. mert nem a fő témához illik.

6 Likes

Nem merted kipróbálni miiii? :grin:…hogy nehogy lealázza ízvisszaadásban a Stubby-t :smiling_face_with_horns:

6 Likes

Nem kell új topik .. kár ezen keseregni .. minden drágul . Miért maradna ki belőle a vape cucc. ? Legyünk pozitívak inkább és nyiss egy topicot a pi..á n. Ak :rofl::face_blowing_a_kiss:

6 Likes

Köszönjük @Donat, már nyitottam is újabb topicot, de akkor azt töröld légyszi. Köszi.

7 Likes

Viszont ami engem illet, ezzel a drágulással, ahhoz képest, hogy mindennek egekbe szökik fel az ára, az én felhozatalom eléggé silány.. 1-2 l alaplé, pár nik, és kb 50-60 ml aroma… ezt bővíteni kell mielőbb vagy gondban leszek.

@Zoli76 biztosan eldobtad azokat a solub aromákat..:rofl:

6 Likes

Simán el tudom képzelni!! Közben covidos is voltam az is közrejátszott!!

6 Likes

Spanyol oldalon újra van m-type bitter nut 10m-esben. Viszont azt írja,hogy nincs benne a tabanon… az akkor milyen lehet? Csak keserű dió dohány nélkül?

6 Likes

Robi ezt sajnálattal olvasom , mert ha valamit az elmúlt vape időszak megtanított nekünk , az az , hogy nincs olyan , hogy elég nagy készlet .. folyamatosan a spanyol vonalat írod , és engedd meg nekem , hogy ne legyek tisztában a román helyzettel ezért inkább kérdezek .. francia , olasz cég nem szállít Romániába ? Azért ott még kedvező árakon lehetne vásárolni ..
Illetve bármi segítségre szükséged van hozzám lehet rendelni aroma ..alaplé ..és én nagyon szívesen továbbitom neked Romániába postával

6 Likes

Szerintem, ha hozzátok elmegy az a csomag francia, olasz részről, akkor hozzánk biztosan eljut. Mert itt, azért, sokkal lazább a helyzet mint nálatok. De megfontolom amit írtál. Spanyol azért, mert tőlük már sokszor rendeltem és nem volt ‘jelentősebb ‘ gond soha..

6 Likes

Szerintem nézz kört pl Olasz vonalon jobbnál jobb kivonatos cuccok vannak . Francia vonalon kivonat nincs , de olcsó lepkefingg pl igen .. :heart:

6 Likes