Ezt sosem tudtam megérteni.. miért vásárol az ember ha nem bontja ki.![]()
Még nem volt rá ideje. ![]()
A Dani mellett hanyagolnám én is a kibontást.
Ráadásul, mint a reklámban: “ha használom, elromolhat”
![]()
Csomó gyűjtő jár el így. Csak egyik hobbim, a hifi világában is. Lecsomagolz sokszáz ezer forintos régi topmodell magnók, végfokok, ja és bontatlan több tíz éves Chrome és Metál magnókazik, bontatlanul nem ritkán 30-50000 forintot érnek dsrabonként (felbontás, vagy picit is sérült fóliával meg egyből az ötödét).
Lehet, a bontatlan vape cucc is 40 év múlva sok tízezret fog érni ![]()
(Én hülye, kidobtam meg kiöntöttem a Solub aromáimat ![]()
![]()
)
Hát, amilyen ütemben halad a vape vonal előre, lehetséges hogy pár év múlva az a solub lesz a király. Mert más már nem lesz kapható…
Nálunk is változott sokminden. Pl egy longfill tavaly csak 30 lej volt. (Kb 6 juró).
Most ugyanaz a longfill 130 lej lett. Ami kb 26 juró. És ez csak az aroma, egy nagyobb flaskában. Egy sima nikotin 2-ről 5 juróra ugrott. Literes alaplevet egyáltalán nem lehet már kapni. Se tiszta vg és pg-t, sem pedig 50/50 formában..
a napokban láttam vhol, hogy egy 1947es kiadású 10 fillért 5000ft-ért kínálnak ![]()
És ezek még 6 juróért is (legyünk őszinték) bőven haszonnal értékesített termékek voltak…
hiszen százliter számta, relatíve olcsón állítanak elő 10 milli-nyi részt.
Szomorú ez az egész. Ok egy hagyományos doboz ciginél is ugyanez van, egy doboz bekerülési költsége túlzással is 200 Ft, a többi harács még adó meg ilyesmik….
Nehogy az ezer forintosért még 5 év múlva adjanak majd 10 forintot…![]()
![]()
![]()
esélyes, hogy addigra már papírpénz sem lesz forgalomba…sajna
Élőben vehetünk részt a Lopott idő C. filmben…
Szia Robi!! Egyszerre rendeltem a Stubby-val ,azt kipróbáltam. Nekem az rta- jobban bejön!! A g80-at csak azért rendeltem mert sok pontom volt a HC-n!! Majd kipróbálom talán!!
Szerintem nyitok egy új topicot, ezzel a drágulásos résszel mert ezek úgy is át lesznek rakva .. mert nem a fő témához illik.
Nem merted kipróbálni miiii?
…hogy nehogy lealázza ízvisszaadásban a Stubby-t ![]()
Nem kell új topik .. kár ezen keseregni .. minden drágul . Miért maradna ki belőle a vape cucc. ? Legyünk pozitívak inkább és nyiss egy topicot a pi..á n. Ak ![]()
![]()
Köszönjük @Donat, már nyitottam is újabb topicot, de akkor azt töröld légyszi. Köszi.
Viszont ami engem illet, ezzel a drágulással, ahhoz képest, hogy mindennek egekbe szökik fel az ára, az én felhozatalom eléggé silány.. 1-2 l alaplé, pár nik, és kb 50-60 ml aroma… ezt bővíteni kell mielőbb vagy gondban leszek.
@Zoli76 biztosan eldobtad azokat a solub aromákat..![]()
Simán el tudom képzelni!! Közben covidos is voltam az is közrejátszott!!
Spanyol oldalon újra van m-type bitter nut 10m-esben. Viszont azt írja,hogy nincs benne a tabanon… az akkor milyen lehet? Csak keserű dió dohány nélkül?
Robi ezt sajnálattal olvasom , mert ha valamit az elmúlt vape időszak megtanított nekünk , az az , hogy nincs olyan , hogy elég nagy készlet .. folyamatosan a spanyol vonalat írod , és engedd meg nekem , hogy ne legyek tisztában a román helyzettel ezért inkább kérdezek .. francia , olasz cég nem szállít Romániába ? Azért ott még kedvező árakon lehetne vásárolni ..
Illetve bármi segítségre szükséged van hozzám lehet rendelni aroma ..alaplé ..és én nagyon szívesen továbbitom neked Romániába postával
Szerintem, ha hozzátok elmegy az a csomag francia, olasz részről, akkor hozzánk biztosan eljut. Mert itt, azért, sokkal lazább a helyzet mint nálatok. De megfontolom amit írtál. Spanyol azért, mert tőlük már sokszor rendeltem és nem volt ‘jelentősebb ‘ gond soha..
Szerintem nézz kört pl Olasz vonalon jobbnál jobb kivonatos cuccok vannak . Francia vonalon kivonat nincs , de olcsó lepkefingg pl igen .. ![]()