CBD Liquid Téma

Hello mindenki! Rettenet új tag vagyok még, és kérdesem az lenne hogy CBD liquid téren mik a véleményetek?(Pozitív/Negatív)
Tudom van rá téma, de azoknál a legfiatalabb hozzászólás is cikra 2-3 éves és nem hinném hogy azóta senki nem próbálta…
Máskülönb rendeltem 2 féle liquidet az egyik Naturecan-ről a másik Meetharmony-ról. Van ezekkel az oldalakkal tapasztalotok? Mert mindenhol máshol webshopon van, de a készlet 0-ás, vagy már csak a Google dobja az oldalt viszont a webshop már törölve van…

Köszi ha valaki olvassa!

apropó Boldog új évet! :slight_smile:

2 kedvelés

Szia!
Gilbert ezt a választ adta a kérdésedre:

CBD Liquid: Használat, Előnyök és Tapasztalatok AI

John:

Cbd liquid

Gilbert:

A CBD liquidek használata egyre népszerűbb a vaporáló közösségben, mivel sokan a CBD, vagyis kannabidiol jótékony hatásait keresik. Az alábbi linkeken találsz releváns információkat és véleményeket a CBD liquidekről:

1. CBD Liquid Téma - Mindenki véleménye és tapasztalatai a CBD liquidekről.
  2. CBD e-liquid ajánlásokat kérek - Kérdések és tapasztalatok a CBD gőzölésével kapcsolatban.
  3. A CBD-s liquidről egy kis élménybeszámoló - Valakinek a tapasztalata a CBD liquid vásárlásáról és használatáról.
  4. Ami rád is jó hatással lesz: CBD! - Az CBD olaj használatának jótékony hatásai.

CBD Liquid Áttekintés

• A CBD liquid tartalmazhat kannabidiolt, ami a kender növény egyik fő összetevője, és nem pszichoaktív, így nem okoz “betépést”.
  • Sok felhasználó a CBD-t relaxációra, szorongáscsökkentésre és fájdalomcsillapításra használja.
  • Fontos megjegyezni, hogy a CBD folyadékok előfeltételei és hatásai változóak lehetnek, mivel az egyes termékek minősége és összetevői különböznek.

Szerintem ezek a válaszok,mèg mindig aktuálisak.

5 kedvelés

Beszerzèsi forrás:
https://www.kumulusvape.fr/recherche?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Cbd&submit_search=
Használj vpn-t az oldal elèrèsèhez.

5 kedvelés

Vett ilyet mostanában valaki? Gyakran van szinte már hányingeres migrénes fejfájásom, és derék,váll,hátfájós is vagyok. Mindíg van nálam itthon, melóban és a kocsiban is Flector, Quarelin mert ezek szüntetik csak a fejfajast. Ha ez a CBD liquid kicsit is segítene az nagyon jó lenne.
Ha a határon megfognak egy ilyen csomagot amiben van ilyen liquid azt nem tartják vissza?

1 kedvelés

Szia ! Itt még nem olvastam ,hogy valaki CBD Liquiddet vett vagy fogyaszt . Viszont több ismerősöm is szokott rendelni pl a kumulus-rol. És gond nélkül megy a szállítás…

Hogy megfogják-e az thc tartalomtól függ. Valószínűleg nem(!), de egyébként sokak szerint a herbáriákban kapható kender teában is nagyobb a thc tartalom, mint amit a magyar jogszabályok engednek.
Sokaknak segített, lehet nálad is működni fog.
Amúgy itthon is lehet kapni cbd tartalmú -nem feltétlenül vape- termékeket.