Hello mindenki! Rettenet új tag vagyok még, és kérdesem az lenne hogy CBD liquid téren mik a véleményetek?(Pozitív/Negatív)
Tudom van rá téma, de azoknál a legfiatalabb hozzászólás is cikra 2-3 éves és nem hinném hogy azóta senki nem próbálta…
Máskülönb rendeltem 2 féle liquidet az egyik Naturecan-ről a másik Meetharmony-ról. Van ezekkel az oldalakkal tapasztalotok? Mert mindenhol máshol webshopon van, de a készlet 0-ás, vagy már csak a Google dobja az oldalt viszont a webshop már törölve van…
A CBD liquidek használata egyre népszerűbb a vaporáló közösségben, mivel sokan a CBD, vagyis kannabidiol jótékony hatásait keresik. Az alábbi linkeken találsz releváns információkat és véleményeket a CBD liquidekről:
CBD Liquid Téma - Mindenki véleménye és tapasztalatai a CBD liquidekről.
Vett ilyet mostanában valaki? Gyakran van szinte már hányingeres migrénes fejfájásom, és derék,váll,hátfájós is vagyok. Mindíg van nálam itthon, melóban és a kocsiban is Flector, Quarelin mert ezek szüntetik csak a fejfajast. Ha ez a CBD liquid kicsit is segítene az nagyon jó lenne.
Ha a határon megfognak egy ilyen csomagot amiben van ilyen liquid azt nem tartják vissza?
Szia ! Itt még nem olvastam ,hogy valaki CBD Liquiddet vett vagy fogyaszt . Viszont több ismerősöm is szokott rendelni pl a kumulus-rol. És gond nélkül megy a szállítás…
Hogy megfogják-e az thc tartalomtól függ. Valószínűleg nem(!), de egyébként sokak szerint a herbáriákban kapható kender teában is nagyobb a thc tartalom, mint amit a magyar jogszabályok engednek.
Sokaknak segített, lehet nálad is működni fog.
Amúgy itthon is lehet kapni cbd tartalmú -nem feltétlenül vape- termékeket.