Ez elszomorít. Nem ismerem a márkát, bevallom.
Eddig én se, de azerintem kipróbálom. Tetszik ez a kotyvasztás
Ha van, akkor jó kv… nem olyan pancsolt-tejes, hanem amolyan méregerős fajta(capella kimaradt )
Lesz majd Vaperinás kedvezmény? Egyáltalán hova vannak nekünk kedvezményeink, az oldalra hivatkozva? Egyszer mintha láttam volna valami ilyesmit.
Szerintem nála nincs, próbálja a legolcsóbban adni az aromáit, ezzel növelve a vevőkört.
Kicsi a shopja, bár aromából egész korrekt a választék.
Még egy kérdés. A 6-8% valóban elég belölle?
Nekem 8-10 inkább.
De van uborka aroma. Húsvéti sonka mellé pont jó lesz.
Hello
Én Dániábol szoktam rendelni a Capella aromákat 118ml kb.9500ft +posta.
De 13ml-től egészen 1 gallonos kiszerelésig van most náluk,régen volt nekik 15 és 50 gallonos is.
Elég rég használok Capella aromákat,van köztük sok jó de van pár ami a lefolyóban végezte.
Főleg az új Steviás aromák,mocskosul édesek szerintem,de persze ez is ízlés kérdés.
Mű ízük is van vagy csak édesek? Mert a stevia édesítőnek ételből azért ki tud érződni a növényes fura íze.
Hello
Van valami enyhe fura mellék íze de lehet hogy a steviátol,nem tudom.
De például a körtésnél vagy a cseresznyésnél,elnyomja a gyümölcs ízét is annyira édes,legalábbis nekem.
Most rendeltem tőlük, az összeget hova kéne utaljam? Nem találok erről semmit az oldalon.
Kaptam emailt, csak értesítést nem.
Nem szóltam
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.