Meglepődnél valaki ajtót nyitna
Na, hát egyszer egy sok napig hűtőládában tárolt dinnyének megütögettem a tetejét, miután kiemeltem.
A lábamra szakadt az alja, bő lével mondhatni “beért”.
A görögdinnye kopogtatása, csakis szigorú tekintettel, kissé, de nem túlzóan a távolba merengve, gondolkodást és hang elemzést feltételezhetően végzendő. Néha enyhén mosolyogva a mellettünk kopogtatóra, mely az elbizonytalanítás eszköze. Valójában azt sem tudom mit kéne hallanom, viszont mellettem már sok dinnyét tettek vissza.
Tőlem is kérdezik olykor, mi a titkom illetve gazsulálnak, hogy segítsek választani…
(Ezeket közvetlen lakhelyemen udvariasan elutasítom. Idegenben más…)
Idegenben nem vagy udvarias
Nehogy átvigye a szomszéd aztán a fejedhez vágja. Én is mindig ettől tartok, ezért nem beszélek senkivel.
Idegenben dinnyét árul!
Igen, a “Jónapot kívánok” formula után nyílna a veszélyzóna parabolikusan
Ezért kell kinézni a lyukon, hogy van e valami a kezében. Fő a biztonság!
Nem lehetne egyszerűen csak kilőni? Úgy szó nélkül?
Jó napot! Rendőrség!
Hányan vannak?
Ketten…
Mit akarnak?
Beszélgetni.
Akkor beszélgessenek…
Hogy on maradjak, az eper aromájuk is finom szerintem a Capella gyümik zöme jó. Hasonlóan, mint a FA, Inawera.
Neeeem. Előtte az értelmi szerző tudtára kell adni érces és haragos stílusban, hogy sajnos nincs keresztmetszete a kettejük ízlésének. Ha ügyes az illető, akkor a környező 4 szint is hallani fogja, így már kevesebbet kell beszélnie, ha Marika néni rákérdez mi történt?
Az áfonya volt amit nagyon sokáig újra vettem. Érdemes kipróbálni. Nagyon jó.
26 bejegyzést új témára osztott fel: A szociális média bugyrai
Nem…
Szerintem a választ megkaptuk. Kérünk capellát, gyümit, édesítót, dohányt Janinak
Amúgy a Pityut birom, lehet írok a boltjáról egy értékelőt. Úgyse sok ilyet láttam itt, pedig van rá cimke.
Kivonatos dohányosokat kérj ha lehet. Azok szerintem összahasonlíthatatlanul jobbak mint a mű dohányosok.
Capelláról beszélünk. Szerintem abban nincs.
Capellának sajnos nincs kivonatos dohánya.