Kevésbé édes liquidek

Sziasztok!
Ajánlásokat kérek szépen. Egyrészt aromákból, nemrég rendeltem Viper és Bombo aromákat de olyan édesek hogy rosszul vagyok tőlük. Szeretnék olyan gyümis aromákat amik nem ilyen édesek, vagy legalábbis nem az édesítőt érzem benne töményen továbbá olyan citromos liquid is jöhet ami nem citromos sajt torta és nem lime, már ha léttezik ilyen. A másik, így hogy bezár az aromaparadise elég sok liquid elérhetősége offolva lett, ilyen pl az omerta liquidek amik nekem eléggé bejöttek. Mi olyan hely van ahonnan lehet rendelni?

5 kedvelés

Inawera, Imperia, FlavorArt, ezeket is megnézegetném a helyedben
:wink:

4 kedvelés

Hello! Én is bombo luquideket rendeltem többfajtát 10 ml kiszerelésben de némelyik nagyon édes. Az alma-körte főleg. Fel lehetne hígitani valahogy ezeket? Nem akarnám kiönteni őket mert az áfonyás az jó csak az is édes.

3 kedvelés

Szia!
Nyilván fel lehet önteni egy kis alaplèvel,hogy tompuljon az íz,de ezesetben számolni kell azzal is,hogy a nikotin erőssège is gyengülni fog.

7 kedvelés

Nem próbálkoztam vele, sajnos az édesítőszer miatt nállam ez nem éri meg.

4 kedvelés

Szervusz !

T-juice : Redastaire hűsítős, eme gyártó aromái egész nap szívhatóak, vannak egyéb gyümis aromái is , de én csak ezt próbáltam nálam N°1.

7 kedvelés

köszi kipróbálom! Bár van egy halom gyümis lötyim amiket osztogatok mert mindben kiüt az édesítő szer. Sajnos elég érzékeny vagyok rá :smiley:

5 kedvelés

Szervusz !

Megnyugtatlak nálam a red astaire szinte egész nap is elmenne , nem édes egyáltalán, de olyan, hogy szinte az ember szájában lóg mindig … :grin:

6 kedvelés

Szia Atis :slightly_smiling_face:
Te hány százalékban kevered,hogy egész nap gőzölöd? :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Szervusz János !

Majdnem azt írtam , hogy a szokásos , de nem igaz , mert 2,5 % az 1,25 el szemben… :wink: :innocent: :hugs:

400 ba rakok 10 milit, az 1,25 nagyon gyenge ízű…

7 kedvelés

Rendben,így már érthető,most 5%-nál nekem még mindig sok. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Pff micsoda pocsékolás ez János ? :rofl: :rofl: :rofl: Hígítsad fel, meg vágd nyakon egy kis nico-val még !

8 kedvelés

Kicsit szégyenlem is,hogy ebben a nagy drágaságban,azt a jó red astaire aromát így pocsékolom. :sweat_smile:

8 kedvelés

Akkor a 15 % az sok ? :joy:

8 kedvelés

Szervusz @Zolika !

Ne idegesíts … :rofl: :rofl: :rofl:

8 kedvelés

Azt megkérdezhetem, ha használtatok a Vape mesteres Symphonyt hány %- ban keveritek?

5 kedvelés

Szó szerint sok.:sweat_smile:

6 kedvelés

Lacza cuccainál az jó % amit Ő mond.

7 kedvelés

Szervusz Tibor !

1,5-2 % nem kell több !

7 kedvelés

Isten ments :smiling_face:ha annyiban ajánlotta a :thinking:mindegy is,finom :joy:

6 kedvelés