Vapemester Istvánnal beszélgettem ma, és kérdezte hogy mi a véleményem a capella aromáiról.
Azt mondja, be tudná szerezni a franciáktól, 2-300ft-al olcsóbb is lenne nála, de még nem tudja.
Mivel nem ismerem, gondoltam megkérdezlek titeket.
Tehát: capella aromákról vélemény?
Egy kicsit kutakodtam a magánéletembe. 2018.9-be vettük a szőlőt. 2018.10-be 4 másik capellát (dupla csoki, kókusz, sárgabarack, mandula). moly rágta piciny agyunkba a szőlő bele égett, és hogy jó márka. ha úgy alakul hogy árulni fogják szolnál? Mert akkor én betárazok belőle. (már 3 hónapja akarok rendelni de a párom mindig “azt a márkát már kóstoltuk próbáljunk ki mást” majd megrebegteti a szempilláit és elmarad. XD)
Abból mindig volt és van is itthon most is. Egyik kedvenc aromacsaládom. Aztán csokis fánk (Chocolate Glazed Doughnut) legyen ám! Mert én itt ajánlgatom, aztán már lassan sehol nincs!
Évekkel ezelőtt sokat használtam a Mangót, Banánt belőle, aztan jött a V2 a mangóból, kuka lett az egész. Sok aromának van egy kis mű ize de vannak közöttük símán beválalhatók is.
Ok, már van vagy 4 éve, hogy kóstoltam… Először életemben.
Annyi rémlik, hogy édeskés de nem karakteres íz.
Lehet, hogy olyat sóztak rám, ami már hatástalanítva volt?
A gyerekem sem rajongott a legutóbbiért. Amit az előtt vettünk meg kérte, hogy vegyünk még. Szerintem attól függ, mennyire érett, vagy hol veszed. Vagy nemtom, de amit legutóbb vettünk nem volt nagy durranás. Viszont aromában finom.
Szeretnék egy tudományos leírást írni neked , a polcokon lévő gránátalmák közül a tökéletes egyed kiválasztásának módszertanáról, de valójában fingom sincs róla. Leveszem, azt vagy örülök, vagy nem.