V6 tulajokat kérdezném, vagy akinek van tippje a hibát illetően
Legközelebb ha újra vattázzátok a v6ot, csinálnátok róla fotókat, hogy mennyit és hogyan tesztek bele?
Újra vattaztam egy nap után, mert olyan volt pár szívás után mintha nem kapott volna elég liquidet. Hagytam pihenni, és 2-3 szívás erejéig megint jó volt.
Most újra vattázás után jó volt, de picit zártam a levegőn. Elkezdett szörcsögni, majd a levegőzőn folyt ki a liquid. Levettem a levegő szabályozó gyűrűt, kifolyattam ami volt, vissza tettem a gyűrűt, és az eredeti három lyukra nyitottam a levegőt. De most megint olyan mintha 2-3 szívás után nem lenne elég liquid. A liquid maxra van nyitva.
Lehet a lancslukkot nem bírja, vagy a vatta mennyisége nem okés
Az afc-ét hiába veszed le az alsórészt kell le venni úgy kell ki törölni.A vatta sok neked max 2 tekerés a lé elzáron én így használom Ha sok a vatta úgy érzed szárad szedd szét és a lébeömlőtöl tóld hátrább és szét a vattát.
Én is elővettem a v9-et meg a caimant, beraktam a v8-ba az epres borzalmat, de nekem meg dryhitelt állandóan, igaz én lusta voltam szétszedni, inkább félreraktam és drippelek inkább. Home office rulez!