Byka V6 vattázás

V6 tulajokat kérdezném, vagy akinek van tippje a hibát illetően :slightly_smiling_face:

Legközelebb ha újra vattázzátok a v6ot, csinálnátok róla fotókat, hogy mennyit és hogyan tesztek bele?
Újra vattaztam egy nap után, mert olyan volt pár szívás után mintha nem kapott volna elég liquidet. Hagytam pihenni, és 2-3 szívás erejéig megint jó volt.
Most újra vattázás után jó volt, de picit zártam a levegőn. Elkezdett szörcsögni, majd a levegőzőn folyt ki a liquid. Levettem a levegő szabályozó gyűrűt, kifolyattam ami volt, vissza tettem a gyűrűt, és az eredeti három lyukra nyitottam a levegőt. De most megint olyan mintha 2-3 szívás után nem lenne elég liquid. A liquid maxra van nyitva.
Lehet a lancslukkot nem bírja, vagy a vatta mennyisége nem okés :thinking::person_shrugging:

2 kedvelés

Ebben sajnos nem vagyok még elérhető,de @Janos_Groszeibl tudhatja a választ :blush:
Esetleg nem az a vatta amit szeret a kazánod :blush:

2 kedvelés

Direkt másikat próbáltam, mert ez már a sokadik próba :slightly_smiling_face:

Az első pár slukk szuper, legjobb esetben is az első töltésig, aztán indul a “móka” :thinking::joy:
Töltés előtt elzárom a liqudet

Az afc-ét hiába veszed le az alsórészt kell le venni úgy kell ki törölni.A vatta sok neked max 2 tekerés a lé elzáron én így használom Ha sok a vatta úgy érzed szárad szedd szét és a lébeömlőtöl tóld hátrább és szét a vattát.

6 kedvelés

Így néz most ki.

7 kedvelés

Nagyon be van tömörödve a vatta a lé nyiláshoz…szúrkáld meg a csipeszel.

4 kedvelés

Nos mi lett vele?

Nem tudom. Újra vattázva, de 2-3 slukk után megint nem jó. Egyelőre félretéve. Nincs ehhez most türelmem, hogy 2-3 slukkonként szétszedjem :roll_eyes::slightly_smiling_face:

elhúztad a vattát a lényílás elől kicsit?

Igen. A közelében sincs :slightly_smiling_face::joy: direkt figyeltem rá

3 kedvelés

Érdekes dolgok vannak nálad…

Jah, tudom :joy:

Ursa nanó szelleme jár itt kérem, már túrja ki a többieket. :rofl:

Nem nem! V9 menti a helyzetet :joy:

Én is elővettem a v9-et meg a caimant, beraktam a v8-ba az epres borzalmat, de nekem meg dryhitelt állandóan, igaz én lusta voltam szétszedni, inkább félreraktam és drippelek inkább. Home office rulez!

2 kedvelés

A v8 hasonló a. V6hoz nem?
Egyébként ez már sokadik próbálkozás nálam a v6al, csak gondoltam próbálkozom mielőtt már megint bénának tűnnék​:joy:

Igen, egy kutya, de eddig nem volt vele gondom, lehet sűrű neki a leves most, mert 70/30-at csináltam most.

Mivan itt micsoda anomáliák

Látod, nem csak nálam történnek érdekes dolgok​:joy: