Mondasz valamit ! Jártam egy időben elég sokat , kötöttem is pár jó üzletet , de elég volt ! Templomban mégsem illik …
Szép jó estét… Valamiről lemaradtam…?
Semmi semmi csak templomban nem üzletelünk ,hamár kocsmába nem járunk
gyere egyenesbe kicsit igazíts a tekerésen
haggyá most az egyenessel légyszi…
az holnap reggel lesz
ss316/099 ohm
kellemes íz, kellemes gőz, se csurgás se szörcsögés se semmi meglepetés
köszönöm @Janos_Groszeibl és mindenki akinek a posztját tudtam olvasni
szuperek vagytok!
Huzal sok vatta kevés Örűlök,hogy tetszik.
a tekerés sok vagy a magméret? A vatta nekem is gyanús hogy kevés de amúgy meg működik
Hát pont ezért szoktuk a bykát ajánlani, még egy csámpás sörözés utánni tekeréssel is megy, ezt egy dvarwnál vagy brunhildánál nem játszod el.
Egyébként elég lenne 6 tekerés és picit több vatta…
És a brunhilde megéri a több tökölést?!
4-6karikát tekerek csak.De ha működik így akkor jó…jó ez a byka
Nálam már ott elbukott ez a tank, hogy az oldalán kell feltölteni egy mikró lyukon.
Nálam ott, hogy csak állítva stabil. Meg a kanóc …meg hogy bumfordi. Ez összeegyeztethetetlen pl. a filmnézési szokásaimmal
Csak utána olvastam, mennyien copnak vele de hát aki fanatik, az meg szereti.
Oké. Ott mondjuk nâlam is bukna.
na jóvan nem kell leszólni a csámpás tekerésemet. csak mondom hogy józanul se tudok sokkal jobbat megfogadom a tanácsotok és legközelebb kevesebbet tekerintek bele. köszi srácok!
Tudod…kinek a pap, kinek a papné…nekem nagyon bejön a brünci… most ni80 26ga sima szálhuzal, 2.5 magon, 8 menet, 0.89 ohm, 17 watton, canna cotton vattával, szuper élményt ad…
Emlékszem, az elején nem ezt mondtad, sőt még el is akartad adni.
Tudom, igazad van, jó a memóriád, de idővel rendbe jött a dolog, mert nem adtam fel. Es nem bántam meg…
Viszont nem mindegyik aroma se jó bele. Most a Los Banditos Loco van benne, dohány és sós karamell ízű. És, mondhatom , nagyon finom…