By-ka V9... mit tekertek bele? đŸ€·â€â™‚ïž

Csak azĂ©rt szoktam viszonylag könnyen kezelhetƑ tankot ajĂĄnlani, mert nem mindenki fog kĂ­sĂ©rletezni (Ă©n is ilyen vagyok :grin: ), feladja Ă©s annyi lesz a vĂ©lemĂ©nye, hogy az rta szar. Pedig nem nagyon van olyan kazĂĄn, amit ne lehete hasznĂĄlni.

1 kedvelés

Nem akarom okvetlenĂŒl rĂĄd tukmĂĄlni, de kitettem 1 hete ide egy grĂĄtisz Vandy Ni80 26ga-t zĂ©rĂł pk-val
talĂĄn Ă©rdekelhet :wink:

Flaschendusch Brown Tabak, SS clapton, 0.56 ohm, Cotton bacon, kivĂĄlĂł :+1:16 Watton.
Desszerttank lett nĂĄlam. Jön is be dĂ©lutĂĄnos tĂșlĂłrĂĄba, hĂĄtja enyhĂ­ti a fĂĄjdalmat :roll_eyes::grin:
JĂł 7 VG-t.

4 kedvelés

MĂĄr aki feladhatja :slight_smile: Vagy aki okos Ă©s ennyi Ă­rĂĄs utĂĄn “sejti” ,hogy vele van a baj, akkor is kĂ­sĂ©rletezik :slight_smile: Nekem is van problĂ©mĂĄm valamelyik tankom Ă©pĂ­tĂ©sĂ©vel, meg is tanultam megĂ©pĂ­teni. Nincs evvel probĂ©ma, kinek hogy, meg mennyire van ideje a nehezebben kezelhetƑkhöz, vagy meg tudja tanulni-Ă© azt is kĂ©szsĂ©g szinten gyorsan, pikpakk megcsinĂĄlni. Na Ă©n pl nem :slight_smile: Én pl simĂĄn feladnĂĄm egy kettƑt, fel is adom, hiĂĄba tudom megcsinĂĄlni, az idƑ az fontosabb. Nem jelent gondot, de kezelhetƑbb azĂ©rt jobb Ășgy is :slight_smile: MĂĄr rendeltem by ka V9-et, bĂ­zom benne :slight_smile:

JĂł lesz az. :+1:t4:

1 kedvelés