Csak azért szoktam viszonylag könnyen kezelhető tankot ajánlani, mert nem mindenki fog kísérletezni (én is ilyen vagyok ), feladja és annyi lesz a véleménye, hogy az rta szar. Pedig nem nagyon van olyan kazán, amit ne lehete használni.
Nem akarom okvetlenül rád tukmálni, de kitettem 1 hete ide egy grátisz Vandy Ni80 26ga-t zéró pk-val…talán érdekelhet
Flaschendusch Brown Tabak, SS clapton, 0.56 ohm, Cotton bacon, kiváló 16 Watton.
Desszerttank lett nálam. Jön is be délutános túlórába, hátja enyhíti a fájdalmat
Jó 7 VG-t.
Már aki feladhatja Vagy aki okos és ennyi írás után “sejti” ,hogy vele van a baj, akkor is kísérletezik Nekem is van problémám valamelyik tankom építésével, meg is tanultam megépíteni. Nincs evvel probéma, kinek hogy, meg mennyire van ideje a nehezebben kezelhetőkhöz, vagy meg tudja tanulni-é azt is készség szinten gyorsan, pikpakk megcsinálni. Na én pl nem Én pl simán feladnám egy kettőt, fel is adom, hiába tudom megcsinálni, az idő az fontosabb. Nem jelent gondot, de kezelhetőbb azért jobb úgy is Már rendeltem by ka V9-et, bízom benne
Jó lesz az.