Brunhilde mtl rta

Egyenlőre úgy nézz ki a helyzet, hogy teszi a dolgát. A köviket csináltam, nem tudom hogy ebből mi volt AZ A MEGOLDÁS, ami segített.
-Szétszedtem teljesen a tankot. (nem apró darabokra)
-Egy igen forró vízben beáztattam mindent, majd átmostam őket hideg vízben kb 10-15p múlva, majd kiraktam a napra száradni.
-A drótot megfogtam csípeszel, és csöpiztem a tetejére, jó volt a vezetése egyből nyelte a nedűt.
-Miútán megvoltak a “mossások” a drótot csípeszel fogtam meg hogy ne tapadjon rá zsír piszok stb, és úgy ralktam be a tank-ba.
-Új tekerést raktam bele, és a legalacsonyabb W-on ízzitottam úgy hogy lássam a spotokat.
-Új vatta is ment bele.
-Nem piszkátam a tekerést stb stb.
Eddig úgy nézz ki stimm minden. finom gőz, mehet a lánc slukk is.

Viszont amíg ezt nem csináltam meg ezeket tpsztaltam meg: a mód többször is 0.7 felett volt mint 0.7 közelébbe, tán a max az 0.77-078 volt.
Amikor egy kicsit basztattam a tankot, töbször is kiirta hogy atomizer short, de ha leterketem meg vissza akkor ment.

Most viszont stabbil 0.67 ohm on megy, és úgy nézz ki “stabil” is . ha leemelem a kupakot akkor sem írja ki hogy short atomizer. viszont a másiknál akárhonyszorr megnéztem hogy mi a baj mindig a short fogadott.

szóval nem tudom mi volt az a lépés ami segitett :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

4 kedvelés