Nem tudom. Érdekes módon a Wotofo Profile RDTA-val nem volt semmi gondom, működött single/dual coillal és mesh lappal egyaránt. Talán a német precizitás túlnő a készségeimen.
Ha neked jól működik a napi használat során, használd egészséggel, legyen benne sok örömöd!
Nekem viszont marad polcos kelléknek.
Szia. Nekem nem tiszta, milyen arányú is pontosan a liquided. VG többlet nehezen kúszik fel a sodronyon.
Ja télleg, ez most eszmbe se youtott
Így igaz mert a srác 3 variáciot sorolt fel én momentán 70/30 al használom igaz már csak némelykor de a lényeg hogy az összes rta- m 70/30- al mükszik ,és még ide sorolnám pl a Taifun gx-et mivel ő is sodronyos és még nem volt a lészálittással gondom tehát ebből fakadóan dryhittem sem volt vele
A képek alapján tömör a vatta nem kissé de ez az én véleményem csak
Ne szernyékedj, én is ezt forszírozom
Igaz hogy felső levegőzése van de egyik rta sem szereti ha pl tul sokáig oldalt fekszik vagy fejjel lefelé van hosszabb ideig ez a zsebben tartásnál fordul elő tehát ha megfolyna az csak ebből kifakadóan lenne én még nem találkoztam olyan esettel ahol a ritkább vattázást illetve megfolyna max szörcsögni fog. (Felső levegőzésű rta-k esetében)
En 70vg /30pg aranyban hasznalom a brunhilde mtl-t és soha nem volt gondom vele h nem jött fel a liquid, vagy, hogy dryhit-et kaptam volna… Soha.
Igen én 4 éve használom és meg vagyok elégedve vele én is próbáltam anno rengeteg más vatátt nekem ő jött be idáig a legjobban szépen vezeti a levest és nálam fontoss mert én átlagban dual tekeréssel használom az rta-im ízvisszaadás szempontjából is számomra tökéletes ( de ízlések és pofonok szokták mondani)
Nekem ez az első csomag ebből, elég jó. Viszont annyi vele a gond, hogy, ha 2.5 magra tekersz akkor le kell vágni róla a cipő fűzős részét, mert nem fér át a 2.5-ös magon. Amugy rendben van.
Igy van ennyi ami a rovására írható de van sima változatait illetve amin nincs a müanyag rajta és aki azt prefelálja azt veszi én szeretem mert nekem még nem volt vele semmi negatívan felhozható gondom
Sziasztok!
Kicsit megcsúszva, de mújravattáztam egyszerre a két tankot és most rendesen kiritkítottam!
50/50 arányút használok egyébként jelenleg. Nekem a cipőfűzős, ami a képeken is van egy Bravo vatta. Kicsit tömör valóban, de sosem volt gondom vele más tankoknál.
Majd én is rendelek ebből a Slacker vattából, Liguidhall-on láttam is belőle.
itt vannak a képek. Ott látni is, hogy mennyit szedtem ki belőle. Remélem ezzel már jó lesz.
Este jeletkezem, addig kiderűl, hogy bevált vagy sem…
Hát… ez már szinte sok is De majd meglátod.
Én egyébként azt csináltam volna, hogy a kettőt kétféle képpen ritkitottam volna és akkor összehasonlítható a különbség.
Sziasztok!
Sajnos ez sehogyan sem jöt össze, akárhogyan vattázok, nem igazán működött.
Kutattam egy kicsit a neten és találtam egy német hölgyet akinél néztem a tömést és észrevettem nála egy érdekes dolgot…
Itt látni is, hogy ki van szedve a sodronyok közepe. kifotóztam.
Aztán belefutottam több videójába is ahol a sodronnyal szorakozik.
Van persze több videója is. Példáúl a feltöltőnyílást is kifúrja nagyobbra és a többi…
Hát örlődtem rajta néhány napig, de belevágtam én is és kiszedtem a sodrony közepét.
A tapasztalatom az, hogy sokkal jobb a folyadék utánpótlása. 45 watton, 20-25 lácszerű szívást is kibírt, úgyhogy tökéletesen meg vagyok elégedve a módszerrel.
Köszönöm mindenkitől az időt, a türelmet és a sok segítséget!
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.