Ezek szerintem rendben vannak.
Esetleg építsd közelebb az afc-hez a tekerést, vagy növelj a watton, ha van hova.
próbáltam én már közelebb-távolabb épiteni de nem.10–20w között végig próbáltam.
Akkor passz. Én pont egy ilyen pnp-s bohóckodás után vettem a Brüncit és el voltam alélva a különbségtől.
Ugyanazzal a liquiddel próbálgatod? Nem lehet, hogy ott van különbség?
Több tippem nincs
Én dohányos löttyöket szivok javarészt.
Az volt a furcsa pl a Heisenberg majdnem olyan intenziv volt mint a porlasztósban.
Milyen vattát használsz (én is Brünhildevel nyomom)
COTTON BACON V2 vatta
Én is azt használtam sokáig. Majd @Vaperina_Kinga vattás ajánlása alatt kipróbáltam a Coil Master Pro Cottont. Sokat elárul ha a kb 3-4 hetes megérkezését követően a Cotton Bacon azóta a fiók alján pihen, mert hozza se nyúltam. Próbálj ki másik vattát. Meg Ni80 huzalt (én MTL fused clapton-t használok). Azóta kinyílt a világ számomra.
Vapefly Cotton Cloud’s a favorit most nálam. Bazári ízek jönnek elő. De most Pro Cottonnal vattáztam pont. Nem érzek különbséget. A Cotton Baconnek már nem ugyanolyan a minősége sajnos. Erre többen is panaszkodtak már. Én is vettem, és valóban rossz.
En is vettem múltnap egy csomag cotton bacon vattát, pedig a regi-ből még volt, de ki se bontottam. Demon killer slacker és canna cotton vattát használok… Ezek mintha jobbak lennének…
Akkor nekem még azért lehet OK, mert egy hatéves csomagot használok.
Amúgy még mindig BP Mods dobozos mert szintén “bazári” jó plusz könnyű használni. És az öreg Törpe sem csurrantott be azóta.
Tudom, klisé, de régen minden jobb vót!
Dehátmá Biden van…
(Nem politizálós céllal, de most határozottan IGEN). És még most kezdődik a legijesztőbb rész
Azert nem kell ám mindenkit így ennyire megijeszteni. Még a végén mindenki leszokik a vape-ről, és vissza áll az analógra…
Köszönöm a segitségeteket,akkor próbálkozom a vattával.