Ni 80 szálhuzalt. Vagy SS-t, vagy kanthalt. Szerintem szálhuzalt mindenképp. Parasztosan:sima drót minden flikk-flakk nélkül.
Köszönöm hàtha kapok elöretkertet mèg sohanem tekertem magamnak
A tekeréstől félni indokolatlan! Nem sok dolog van ami egyszerűbb, mint valamire rátekerni a drótot. Vegyél sima szálhuzalt tekercsben, szólj ha megvan, és segítünk. Ugyanúgy kell kinéznie mint annak, amit készen vennél drágábban. Nem egy rubik kocka.
Nem,nem tölt ell retegèssel csupàn fingom nincs a menetek szàmàrol illetve a magàtmèrőről mi lenne az ideàlis
Első körben szerezz be drótot. A menetek száma attól függ, neked mi a jó. Természetesen vannak leginkább használatosak, de közel sem biztos, hogy neked is az lesz a jó. De tegyük fel, tekersz 5 menetet. Kipróbálod. Ha jó, akkor benn marad. Ha nem jó, akkor pár perc alatt kicseréled 6 menetre. Vagy 7-re. Egyszer kell csak megtudnod neked mi a jó. A leg általánosabb mag átmérök 2-2,5-3 mm. Ez 3 db ilyen átmérőjű valamit igényel. Utána már neked kell kikisérletezned, hogy neked mi a legjobb. Ha veszel előre tekertet ami 10-es csomagban van, akkor 2 lehetőség van ha nem jön be pont az a verzió. 1: 9-et kidobsz (bukva egy csomó pénzt) 2: becsületből elhasználod (megvonva magadtól a megfelelő élményt ). Ha sima huzalt veszel és te tekered akkor max kidobtál 8cm huzalt a 3 méterből.
Köszönöm! Ma lesz egy útam szlovàkiàba veszek egy tekercs ni80-at ès egy jiget
Rossz a felvetés is. Miből gondolod, hogy amit készen veszel, az ideális(nem az)? Tekerd csak magadnak, jobban jársz
Méltatlanul túlmisztifikált dolog ez a tekerés készítés…
Például. De nem istenbizony, hogy neked is az Ni80 fog bejönni. Kinek az Ss, kinek a kanthal. Neked kell majd kitapasztalnod, hogy számodra mi az ideális.
Csak az ellenàlàs miatt nèztem higy 4.4 ha megfelezem mivel dualban szeretnèm 2.2 lesz ha nem tèvedek
4.4/ft azaz egy láb hosszúságnak 4.4 az ellenállása. Annyit szerintem nem fogsz beletekerni
Ennél az is kiderül, hogy van-e nikkel allergiád Vegyél mellé kanthalt is…biztos ami biztos
Ha már úgy is ott jársz, vegyel 5-10 drb elore tekert coilt. Legyen ni80 28ga, kanthal A1 28ga, és SS316L 28ga. Ugy kérd majd meg az eladót,
h nagyjából 1 ohm körüli legyen. Ezekből ki tudod deríteni melyik a jobb neked.
szia. az alap amit adtak mellé, nekem nem volt jó. instant száraz volt a miújság. ha tudod, 6 sodronnyal használd. jelenleg Alien Clapton 0.25 előre tekert coillal zörgetek.(max55w) de szoktam magamnak is tekerni kanthal dróttal.fontos a vatta is, a bacon nem jó. nekem vapefly firebolt jött be. soha nem száraz. sok segítséget kaptam itt meg hozzá tettem a sajátom, így már kikombóztam magamnak mi is a jó neki. ha kell segítség, szólj.
Nos ilyen lett életem első tekerèse! tudom van hova fejlödni de kezd megjönni az íz SS huzal 3magon 10menettel nem forrósodik,egyszerre ízzik ekkor elenáláshoz kb mekkora watt kellene? Egyébként köszönöm mindenkinek a segitséget!
En igy 50-60 watton probalnam. Mikor DL- tem akkor sem voltam a nagyon alacsony ellenallas es magas watt hive.
Ide beírod az ellenállást, és kidobja a hozzátendelt vattot. Természetesen nincsen kőbevésve, de nagyon eltérni nem érdemes.
Köszönöm el is mentettem későbre is
Töltsd le a vapetool appot, ott aztán tudsz konfigolni bármit.