Most latom, hogy kijott a Blaze max rta! nekem az alap dual blaze rta nagyon bejon es szerintem tesztelnem az uj max verziot. Esetleg van aki mar probalta? mik a tapasztalatok, velemeny? Esetleg vmi jo beszerzes ha van az is erdekelne.
pedig erdemes lenne kiprobalni a 40mm-es verziot az a gond nincs mod om amin szepen ulne. a balze max az pont jo nekem a zero x re ;] v2 milyen a simahoz kepest? mi a kul?
Korábban csak a mini volt nálam de az nekem túlságosan forró volt. Csak azért rendeltem be a V2-t mert bízok benne, hogy a többlet levegő miatt hűvösebb lesz a gőz.
Ennyi volt a nagy teszt. Piszok jó íze van de én ezt képtelen vagyok használni Ez számomra “rosszabb” mint az eddigi összes dual coilos RDA. A teraszon próbálgatva pár slukk után már nem láttam a szomszédot
Nagyobb ellenállású coilt tettem bele és 50W-on hajtva nem volt annyira forró. Bár valóban még ez is sok nekem. Leginkább tüdővel nem bírom. Kellemetlenül sok nekem ez a gőz
De valóban megy majd eladásra csak még szépen meg kell száradnia, hogy a legcsinosabb formáját hozza
@Vaperina_Kinga@Zolika Köszönöm a tippeket de már elengedtem a kezét
Nincs alá jó méretű squonk modom. Bár terveztem alá egy Topside dualt de mivel nem volt szerelem első látásra ezért mennie kell