Blaze Max Pro RTA, dual 21700 mod

Sziasztok, a címben szereplő RTA-t keresem, az Ecigone-on találtam is belőle. Mennyire érdemes onnan rendelni? Mik a tapasztalatok? Esetleg másik üzletről tud valaki, ahonnan beszerezhető?

Továbbá kérlek ajánljatok nekem dual 21700-as modokat, Gaur-21-em már van, valamint az Odin V2-t néztem még ki, de hátha van még, amit érdemes lenne beszereznem. Előre is köszi a tippeket!

3 kedvelés

Pl a Steam Crave-nek (Hadron) vannak ilyen böszmenagy mod-jai :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Köszi a tippet, igen, azokat is néztem már :slight_smile:

3 kedvelés

Szia Szerintem az Odin nem rossz választás ..

Ha van türelmed várni 2 hetet akkor itt a Blaze baráti áron van

Finom Gőzöket :heart:

3 kedvelés

Az kimaradt a posztból, hogy leginkább lila színben érdekelne a Blaze, úgy látom itt pont nincs. Valamint itt is probléma lehet a vámkezelés, ha jól látom. De javíts ki, ha tévedek :slight_smile:

1 kedvelés

Szerintem ne bagatellizáld el :grin: …ez kell neked:
Vaperz Cloud Hammer of God 400 XL Mod: A 4 x 21700 high-end mod - A&L
Maga a mod ahhoz képest nem is nagy… 90.5 x 55.2 x 46.6mm
és ez a shop legalább ajánlott

4 kedvelés

Igen, ismerem, csak gondoltam néha zsebre is raknám a gépet és félek ez a 4 akksis szörnyeteg lerántaná a nadrágomat :smiley: Ráadásul ehhez már dukálna a Valkyrie XL is

3 kedvelés

UK-ből nem ajánlott rendelni. Vám+Áfa költsége mellett az elkobzás lehetősége is fennáll.

Továbbá általános probléma a felhasználók többségénél ( aki érdeklődik egy-egy webshop hazai kiszállításával kapcsolatban ), hogy nem ellenőrzik le magán az oldalon szerepel-e a magyarországi kiszállítás opció. Pedig mindegyiknél ott van a legördülő lista a szállítási cím megadás során.

Az RTA-t meg célszerű a gyártótól megvenni ha más EU-s vagy kínai shopban nem érhető el a keresett színben.

7 kedvelés

Szuper, köszönöm, alapvetően én is ezeket olvastam a UK rendelésekkel kapcsolatban, csak érdekelt a tagok tapasztalata is :slight_smile: Megnézem a gyártói oldalt.

7 kedvelés

Szia.Modból még ajánlanám a Geekvape Legend Classic modját,30-as kazánokhoz tökéletes!:slightly_smiling_face:

https://www.sourcemore.com/geekvape-l200-classic-mod.html

2 kedvelés