Sziasztok, a címben szereplő RTA-t keresem, az Ecigone-on találtam is belőle. Mennyire érdemes onnan rendelni? Mik a tapasztalatok? Esetleg másik üzletről tud valaki, ahonnan beszerezhető?
Továbbá kérlek ajánljatok nekem dual 21700-as modokat, Gaur-21-em már van, valamint az Odin V2-t néztem még ki, de hátha van még, amit érdemes lenne beszereznem. Előre is köszi a tippeket!
Az kimaradt a posztból, hogy leginkább lila színben érdekelne a Blaze, úgy látom itt pont nincs. Valamint itt is probléma lehet a vámkezelés, ha jól látom. De javíts ki, ha tévedek
Igen, ismerem, csak gondoltam néha zsebre is raknám a gépet és félek ez a 4 akksis szörnyeteg lerántaná a nadrágomat Ráadásul ehhez már dukálna a Valkyrie XL is
UK-ből nem ajánlott rendelni. Vám+Áfa költsége mellett az elkobzás lehetősége is fennáll.
Továbbá általános probléma a felhasználók többségénél ( aki érdeklődik egy-egy webshop hazai kiszállításával kapcsolatban ), hogy nem ellenőrzik le magán az oldalon szerepel-e a magyarországi kiszállítás opció. Pedig mindegyiknél ott van a legördülő lista a szállítási cím megadás során.
Az RTA-t meg célszerű a gyártótól megvenni ha más EU-s vagy kínai shopban nem érhető el a keresett színben.