Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem. Most vásároltam egy THC Blaze solo RTA-t. És szeretném venni hozzá előre tekert coilt 3.5 -et. meg vattát hozzá. Valaki tudna esetleg egy linket küldeni? Mert sehol nem találok…
Akár itt is,de csak szerintem.Majd körbenézel.
Azért ez mert hirtelen firefoxból ezt tudtam megnyitni.
De a Vape42 is jóféle bolt,vagy a liquid-aroma.hu is jó.
Legalábbis nekem. ![]()
Nem tudom lehet én vagyok ennyire szerencsétlen, de 3 mm-nél nagyobbat nem találok ezen az oldalon se ![]()
És ha magadnak tekernéd meg?Nem nagy macera és olyat tekersz amilyen kell.
Az átmérő nem is járt eszemben.Sorry ![]()
Előre tekert ellenálláshuzal (liquidhall.com)
Esetleg itt.
Azt írja ez az oldal nem érhető el ![]()
Próbáld meg másik böngészővel,valszeg VPN probléma lesz.
Nekem Edge-ből volt jó.
![]()
Edge firefox eddig nem engedi ![]()
Edge jobbra fent a szivecske legördülő menüben tudod bekapcsolni a VPN-t.
Telefonon vagyok.
24GA szálhuzalt bele aztán csókolom ![]()
Telepísd az operát. Abban van vpn .. ![]()
Nem vagyok dles, de:
Itt van egy pár fajta.
Vagy fogsz egy 3,5mm-es fúrószárat és rátekersz egy huzalt amit fillérekért bárhol megkapsz…nem egy leküzdhetetlen feladat
Pl.: itt: Začněte podnikat ještě dnes. 30 dní zdarma!
Vagy: Začněte podnikat ještě dnes. 30 dní zdarma!
Hmm . Hogy fejezzem ki magam . Fényes nappal törvényes rablás. ![]()
Hát, elég drága igen. Amúgy meg, szerintem a sima 3mm-es kész tekeréssel is tökéletesen működik
(De @Zsolt68 megoldása még olcsóbb ![]()
Kel venni egy spulnit/gurtnit/orsót/kis dobot egy tekerő segédet és egy láb méretezőt ha nagyon muszájnak érzi az ember . És talán elég lesz egy évre ![]()
Anyi drótom/ sodratom van. Nekem elég még 2 évre csak az a fránya vatta fogy ha dohányos kedvemben vagyok ![]()
![]()
Szia. Németben egy oldalon volt régebben. Uk ben találsz de ugye ott vám. A tastyben csak az alien van de drága. Én kinából szoktam rendelni azt a huzalt amiböl van és magamnak tekerem, sőt kinában a gyári blaze vatta is van ami hozzá való. Ha érdekelnek a részletek pm ben írj rám.
![[True Vaper] Gondolkodik](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/b/f/bf3eda1fa26f698639be3f86935ca95cb73b85e3_2_180x180.webp)
![[Vaper Girl] Elszégyelli magát](https://assets.vaperina.cc/optimized/3X/a/e/ae9f2b876f71f0477e49b7b469177d7a6d8ecdef_2_180x180.webp)