Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem. Most vásároltam egy THC Blaze solo RTA-t. És szeretném venni hozzá előre tekert coilt 3.5 -et. meg vattát hozzá. Valaki tudna esetleg egy linket küldeni? Mert sehol nem találok…
Akár itt is,de csak szerintem.Majd körbenézel.
Azért ez mert hirtelen firefoxból ezt tudtam megnyitni.
De a Vape42 is jóféle bolt,vagy a liquid-aroma.hu is jó.
Legalábbis nekem.
Nem tudom lehet én vagyok ennyire szerencsétlen, de 3 mm-nél nagyobbat nem találok ezen az oldalon se
És ha magadnak tekernéd meg?Nem nagy macera és olyat tekersz amilyen kell.
Az átmérő nem is járt eszemben.Sorry
Előre tekert ellenálláshuzal (liquidhall.com)
Esetleg itt.
Azt írja ez az oldal nem érhető el
Próbáld meg másik böngészővel,valszeg VPN probléma lesz. Nekem Edge-ből volt jó.
Edge firefox eddig nem engedi
Edge jobbra fent a szivecske legördülő menüben tudod bekapcsolni a VPN-t.
Telefonon vagyok.
24GA szálhuzalt bele aztán csókolom
Telepísd az operát. Abban van vpn …
Nem vagyok dles, de:
Itt van egy pár fajta.
Vagy fogsz egy 3,5mm-es fúrószárat és rátekersz egy huzalt amit fillérekért bárhol megkapsz…nem egy leküzdhetetlen feladat
Pl.: itt: https://www.tastyvapeshop.sk/hu/thc-ni80-3-core-alien-coil-28ga--diagonal--2ks-0-4ohm-3-5mm/
Vagy: https://www.tastyvapeshop.sk/hu/thc-ni80-3-core-alien-coil-28ga--parallel--2ks-0-4ohm-3-5mm/
Hmm . Hogy fejezzem ki magam . Fényes nappal törvényes rablás.
Hát, elég drága igen. Amúgy meg, szerintem a sima 3mm-es kész tekeréssel is tökéletesen működik (De @Zsolt68 megoldása még olcsóbb
Kel venni egy spulnit/gurtnit/orsót/kis dobot egy tekerő segédet és egy láb méretezőt ha nagyon muszájnak érzi az ember . És talán elég lesz egy évre
Anyi drótom/ sodratom van. Nekem elég még 2 évre csak az a fránya vatta fogy ha dohányos kedvemben vagyok
Szia. Németben egy oldalon volt régebben. Uk ben találsz de ugye ott vám. A tastyben csak az alien van de drága. Én kinából szoktam rendelni azt a huzalt amiböl van és magamnak tekerem, sőt kinában a gyári blaze vatta is van ami hozzá való. Ha érdekelnek a részletek pm ben írj rám.