Üdv mindenkinek.
Szeretnék venni egy új rta tankot és az lenne a kérdésem hogy ti melyiket ajánlanátok, a lényeg hogy minnel finomabb ízeket adjon vissza.
Van nekem egy blaze rta-m és nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeimet,ezert úgy döntöttem veszek mást.
Gondolkodtam a dead rabbit v3-an vagy pedig a v2-en és blotto maxon is, ezekről is kérnék pár véleményt ha van olyan személy aki hasznalja/használta ezeket a tankokat, de a lényeg hogy szeretném a segítségeteket kérni abban hogy ajánljatok tankokat.
Szia.
Nekem lenne egy Blotto Maxom (12.000)
Igazából arra kell figyelni nála, hogy nagyon kevés ritkítást igényel.
.
Én a Dead Rabbit V3-at használom! Nagyon szeretem, egyszerű építeni kényelmes, strapabíró tank. Problémám még nem volt vele, 0,89 Ohmos tekeréssel
Sem melegedett igazán!
Íz vissza adásárol tudnál valamit mondani? Iazából nagyon tetszik ez a tank,de nem találtam róla valami sok véleményt sajna. Amúgy valószínűleg ss-t fogok belőle venni mert be akarok iktatni egy világos színű szettet is.
Jó ízvisszaadása van, igazából egy átlagos dual tekeréssel átlagosak az ízek, de ha érdekel én kerestem a legnagyobb coilokat megfizethető áron és a legjobb ízvisszaadású coil ami bejött nekem az a “Wotofo 5 Core Fused Clapton NI80 0.33 Ohm”, ezzel használtam. (Dualban kb 0.15-0.16 ohm-ra jött ki, 60 watt környékén használtam.)
- 1 szavazat a V3-ra! Csatlakozom az előttem szólóhoz..
Én is ezzel a tekercsek használom single- ben.
Nekem dual- ban kicsit sok a gőz..na meg a fogyasztás..
Finom ízek, nem folyik, nem volt még dryhit-em.
A vattázást ki kell tapasztalni és tökéletes lesz!
Nyugodtan vedd meg, ha mégsem jön be jó áron eladható.
A nyuszirol hallottam elég jókat, úgy volt hogy a nyuszi lesz az első rta-m, aztán mondták hogy jobb a blaze, hát kicsit meg bántam hogy nem a nyuszit választottam elsőre, hát akkor úgy látom a nyuszit jobban ajánljatok mint a blottot szóval lehet az lesz de még várok egy kicsit.
minimalisan alkudhato egyebkent a blotto max nekem kb fel eve csak a fiokban all, mert mesh kazanra valtottam. elotte kb egy fel evet hasznaltam max
Szia. Azt megkérdezhetem mi a gond a blaze-el? Terveztük mi is kiprobálni. Nálunk egyébként a Fat rabbit vált be. Könnyű építeni és jó ízeket ad.
Szia, igazából nincs úgy vele gond, adja az ízeket meg jó a gőz, de ahogy mindenki mondta hogy milyen jó meg az év rta tankja, nem ennyit vártam tőle, szerintem tok átlagos,pedig használtam mindenhogyis. Lehet az a baj hogy túl sokat vártam tőle és ezért nem szeretem nem tudom.
Értem. Én némelyik aromával vagyok így. Rommá dicsérik, elképzelek egy fantasztikus ízrobbanást, össze fut a nyál a számba és amikor megkostolom mintha tökön rugnának. Köszi a választ.
Ismerős érzés.
Szia! Blotto max még megvan?
szia igen
Ez amúgy 0.089 lett volna.
Nekem dl-re az oxva arbiter 2 van. Viszont dual-ban is 0.25 ohm-ra hozom ki. Vagyis 0.50 tekercsekkel. Amit 40-45 watton hajtok. Ízben nagyon adja amit kell. Könnyű építeni, nem egy kényes kazán. És az 5.5 ml kapacitás szerintem egy eléggé elfogadható mennyiség. Egy kerek éve használom napi szinten. Lefogató csavarokon kívül semmit sem kellett cserélnem benne.