Biggy Bear - Evo - Mix de Fraises Acidulees
Gyártó: Franciaország - Secret’s Lab
Kiszerelés: 30ml aroma
Ajánlott keverési arány (50PG/50VG) – 9%
Meg is érkeztem a következő mackóhoz, aki ezúttal vörösbe öltözött – nem a Mikulást idézve, hanem inkább mint egy eperre pörgött divatikon! Az aroma színe már előre elárulja, mire számíthatunk ízben: eper, eper, és még egy kis … eper – mellé pedig egy jó adag hűvös fuvallat, ami garantáltan felébreszti a manduláidat. Mint ahogy az előző macitesztnél is kiderült, ez a sorozat nem éppen a visszafogott ízek híve – macikánk ugyanis elég édesszájú jószág. Itt is megkapjuk a klasszikus „mézes-mázas” stílust, amit úgy tűnik, a sorozat tagjai nem tudnak (és nem is akarnak) levetkőzni.
Az illata határozottan az eper szörpre emlékeztet, intenzív és édes aromájával azonnal felkelti a figyelmet. Valószínű, hogy nem a visszafogottságáról lesz híres – az eper dominanciája egyértelmű, és kellemesen csábító.
Mivel az előző „macis” tesztet DL tankkal küldtem harcba, most gondoltam, ideje más terepre vinni a bulit, és előkaptam egy MTL tankot – hátha az édesség más arcát mutatja, mondjuk kevésbé „cukor-mámoros” módon. Meg hát, tudod, „ne mondhassák, hogy elfogult vagyok”, szóval legyen korrekt a játszma, és adjunk ennek az írásnak is egy feddhetetlen kiindulópontot.
Tartva magam a gyártó által megálmodott keverési arányhoz, egy kellemesen hűs, de mégis szemtelenül eper-szörpös élményt kaptam kézhez – vagyis inkább tüdőbe . Gyanítom, DL módban ez a hűsítés valóságos jegesmedve-ölelésként csapna le, de már MTL-ben is olyan, mint egy hűtőből frissen előkapott eperlé bomba. Panaszra tényleg nincs okom, hacsak nem arra, hogy az édesítési szintet úgy felhúzták, hogy azt már a cukorgyárak is megirigyelnék – sőt, ez még azt is veri, amire számítottam!
Az íze? Pont olyan, mintha belekortyolnál egy jól felcukrozott eper szörpbe. Nem rossz, sőt, kifejezetten jólesik… csak hát nyilván nem az a „reggeltől estig pöfékelős” kategória. Őszintén szólva, MTL-ben is kicsit erősebbre sikerült, mint vártam, szóval nem valószínű, hogy Rda-ban 40-50 wattal is rápróbálnék – hacsak nem akarok egy szirupban úszó kalandot. Ettől függetlenül, néha jó belemerülni egy ilyen „szörpös” világba, aztán 4-5 ml után szépen visszatérni a nyugalom szigetére… vagy legalábbis a torkunk megköszöni.
Ezúton is hatalmas köszönet az „anonim” jótevőnek a küldeményért – pontosabban a küldeményekért! Jelentem alássan, a „macis” finomságok kifogytak a tesztpadból , és úgy néz ki, egy darabig nem is kerülnek vissza az étlapra… vagyis inkább a gőzlapra
.