Ez már nekem készül. Elég rossz a megvilágítása, de éjfél körül készült a kép
A matt fekete alapon fényes fekete mintásra piszkosul kíváncsi leszek…az már saját elképelésből jött.
Ez már nekem készül. Elég rossz a megvilágítása, de éjfél körül készült a kép
A matt fekete alapon fényes fekete mintásra piszkosul kíváncsi leszek…az már saját elképelésből jött.
Megérkezett a 2. B80am…persze ez is a kerítés melletti kuka tetején volt hagyva
Jött a postás utána, elkaptam, kis híján képen is csaptam, de még időben kiderült, hogy ezt a csomagot nem az MP hozta és gőze sincs hogy melyik fuvarcég.
A dobozon a trackingszám az MP oldalán követhető, minden tracking követő MPnek írja…szóval vannak itt bajok.
szépek!
Ismét rápróbáltam a 100% vg-s liquidre…a 90%-os átmeneti időszakom után most már totál bejön a full vg is. Az AIO továbbra is kitűnően kezeli ezt a töménységet. Viszont a kondenzképződés elindult (gondolom emiatt mert más nem változott)…1-2 naponta kell 1 perc a kitörlésre…7x félmenet fordításra kijön a boro, de a csavar még a helyén marad. Ezzel még így simán tudok élni
Egyéb topikban említettem, hogy feledékenység miatt 3as afc-vel építettem 2es helyett. Nos, nyilván így az eddig használt építéssel nem ugyanolyan az mtl feeling, DE adtam rá +4Watt-ot és így már DL-nek egész jól használható. Lehet meg is tartom ezt a tankot erre. Szinte hihetetlen, hogy a 2mm magra tekert 7menet ss316-os coil mennyi gőzt produkál elegendő levegővel 22Watton…ahhoz képest. Ja, és ugye lefedett külső lényílásokkal használom ezt is
Mondjuk szomjasabb is
Nem tudom @Vaperina_Kinga mit fog írni a B80ról, de miután most felváltva használom a 2 és 3 afc-s Boro-t újfent mondom: a 2es afc-vel az MTL QrvaJÓ!!
Na, csak mert a 3as afc használata előtt már kezdtem megszokni / természetesnek venni az élményt.
Az érdekelne ha már ízt nem használsz akkor mi alapján mondod,hogy jó?
pl Ahogy a levegő/gőz áthalad az AIOn…pont az ideális szívóerőt kell kifejtenem, ahogy egy jó mtl-től el is várom. Emellett adja a megfelelő th-t is…olyan “selymesen kellemest” ahogy 3.5mg-ból eddig egyik tank sem…kivéve @Zoli76 Ammit-ját, de azt tuti nem a Földön készítették…az már túl sok volt, “karcolta” a torkom. Plusz frankó mennyiségű gőzt ad.
Persze mindez szubjektív, a saját eddigi tapasztalataim alapján írom…(mint mindenki)
Háát ja ezt én is bele veszem ha értékelek valamit.Most már képben vagyok arról ha Te mondasz értékelést…fura volt de most már értelek.l
Hát, az ízvisszaadáson túl mi mástól lehet még jó egy mtl feeling…ezeken kívül
Szerelhetőség,biztos üzemelés,folyás mentesség,…kinézett…
az nálam a hardver téma
Egyben lehet értékelni ha minden jó akkor jó…számomra íz az első.
Na meg ahogy figyelem zárt oldalpanel kellett ahhoz a neked pont jó mtl-hez. Úgyhogy out of box ez egy rossz mtl.
Na, majd lehet veszek csak az ízteszt miatt egy Decadent Vapours - Hill Town aromát…bár @TheSoftParade1968 ízre is tesztelte és Kinga is fogja…az ő véleményükben azért bízom.
Namármost.
Elkezdtem nézni én is több oldalakon ezt azt.
Állítólag kevesebb teljesítménnyel jobb íz érhető el még a 18650 borobol is.
De csak éppen rápillantottam !
Ez igaz vagy csak a piac miatt mondja mindenki?
Nem kötekedésből írtam csak kíváncsi vagyok mi alapján mondod a véleményt…rá próbálok íz nélkül én is valamelyik rta-ám ra…
Van 1-es afc is…azt még nem is kellett kipróbálnom Lehet annál a légnyílások is nyitva maradhatnának.
Amúgy a frontpanel légnyílásai is fedve vannak nálam, nem csak az oldalsók.