Beszélgessünk a NET aromákról

Esetleg a White Note Lemon-t is megpróbálhatod :slight_smile:

Szerintem egy érdekes aroma, nem kimondottan citrom hanem citromhéj jellegű, nekem nagyon bejött. Úgyis el kell indulni a gyümi vonalon valahogy :smile:

6 kedvelés

Majd kíváncsi leszek a véleményedre a Douce-ról, leírás alapján van benne a “vajas íz” mellett pici “szicíliai citromhéj” de nálam még nem jött elő, hagyom még érni. Ha jól emlékszem, @Zoli76 azt írta múltkor nála ez inkább egyfajta enyhe kesernyés ízben jött elő (nem tudtam idézni szó szerint)

5 kedvelés

3 hónapos, lehet délelőtt rákóstolok… :wink:

7 kedvelés

Jó reggelt!! Mindenképp megpróbálom!! :thinking: :sweat_smile: Végülis a citrom héj az nem gyümi!! :grin:

4 kedvelés

Szia!

Sajnos a mai fiataloknak ha 2 csavarnál többet kell meghúzni már dob is el mindent.

Tisztelet a kivételnek!

5 kedvelés

Igen…viszont kaphatóak minden extrém színes csomagolásra meg kirívó formákra, ezért is néznek úgy ki külsőre a short-és longfillek, podok, meg a puffos rudak.
Gyártókat nem kell sajnálni, az aromákon már 10 ml korukban is jelentős haszon volt…de nem ellenségei a saját pénzüknek.
Én tuti soha nem veszek pl. kivonatos 60 ml longfillt 3-4-5-8 ezerért, az ziher…

3 kedvelés

Akkor jöhet a jeges gyümölcs 1500 ért :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Akkor inkább nyomozok :grin: ha eszetlenre felmegy az aroma ár, akkor még szívok PG-t nikkkel mint Zsolt fórumtárs. :wink:

Ezeöccáz mondjuk nem sok egy valóban finom, NEM HŰSÍTŐS 10 milliós gyümölcsaromáért.

4 kedvelés

Vagy valahonnan szerzek Floravika tornacipősöket, úgyis hiányzik :sob:

Hálisten bevásároltam Blendfeel-ből és Azhadsból 2 évre sacc, olyan 15-15 kisüveges aroma még van. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

A lengyel saját oldaláról tudsz rendelni.

5 kedvelés

Ok, délután még előkapom az öreg banánomat, hátha újra ízlik…:thinking:

.
.
.
(Mármint a hűtőből​:rofl:)

6 kedvelés

Akkor inkább az 5000 ft verziót választom, ha lehet!! :smiley:

7 kedvelés

Scared Horror GIF

4 kedvelés

Kis hölgy nem tudja, hogy régen minden jobb vót? :star_struck::heart_eyes::sweat_smile:

6 kedvelés

Miért állnánk meg ötnél, hiszen huszoneurosak is vannak :hugs::zebra:

6 kedvelés

Ha vállasztanom kell a gyümi és a huszoneurosok között, inkább az utóbbi!! :man_shrugging:

5 kedvelés

Na ok, nyilván​:slightly_smiling_face:csak attól még pofátlanul megugrott a haszon. Zsebem ellensége nem vagyok, de ami itt (is) megy…

4 kedvelés

Persze mindenkinek más az ingerküszöbe :heart: nálam is meg van a lélektani határ,hogy mikor mondanám vagy mondom ,hogy ezt már nem ..

mondjuk annyival könnyebb,hogy nem kivonatost fogyasztok , hogy a gyümölcsök és gyártók száma határtalan … Sajnos ez a kivonatos vonalon nem így van … És ugye mivel ki lehet alakítani a kb monopol helyzetet ezzel arányos a lehúzás méretek is … Sajnos :neutral_face:

5 kedvelés

Természetesen igazad van, én is sokallom!! De mivel a gyümist nem szeretem, annyi amennyi megveszem!! Számomra megér akármennyit, hogy az analógot letettem!!

7 kedvelés