Akik esetleg már próbálták ennek a termék családnak a kivonatait ők tudják miről van szó, akik még nem azoknak bátran ajánlom a dohányos szájúak kedvelőinek mert megèri.
Tetszetős, sajna az elsőhöz meg a harmadikhoz nem volt még szerencsém.
Mihez hasonlít, milyen íz?
@Janchee ,@Deepfreeze,@Lsxtom ők az illetékesek
Jól eltaláltad,mert azokat még ensem kevertem be igy még ensem tudom
A Perique-en kívűl minden dohányfajtát kóstoltam,igaz más gyártóktól,A Mata Fina egészen különleges.Nem hasonlít egyikhez sem.Fás,fűszeres íz.
A Perique egy enyhén édeskés, gyümölcsös utórezgésű, de Virginia-szerű lágy dohány. Magában nem használom állandóra.
Ki fogom próbálni őt is!Közben eszembe jutott,hogy van egy Blendfeel Besuky Raw dohányom,amit nem kevertem még be.Az meg valami indonéz dohány.Remélem nem romlott még meg!Több mint egy éve vettem
Ha aroma, 2 évig bírnia kell szobahőn is minimum.
Engem meg felcsesz, hogy az utolsó cseppet higítottam fel alaplével a Decadent Hill Town nevű 2 éves aroma flakonjában…nem édes, száraz, semmi más íz csak tömény füstös dohány, de már nem kapni Miért kell minden jól eltalált dolgot eltüntetni…igaz ez hardverre, aromára, mindenre. Értem én, hogy könnyebb újabb cuccokat bevezetve profitot növelni, de legalább lennének fele olyan jók mint a kitűnő olcsók előtte. Ez az aroma pl 695ft volt (5ml)…most pedig 3+k bármi ami nyomokban hasoníthat hozzá. Viszont ezek már kivonatok amik szétkokszolják naponta a coil-t.
Jah és a vicc az, hogy ezesetben UK-ben még kapni lehet…csak az EU-ból tűnt el. Szóval adok most esélyt egy másiknak és ha nem lesz ilyen jó akkor UK-ben veszek…amíg ott elérhető.
Az AdG Hybrid sorozata, és a Latabaccheria Organic 4 Pod sorozata tényleg jobb ebből a szempontból.15-20 ml-t is el lehet pöffenteni egy tekeréssel.Mondjuk ára is van.
Tuti jól gondolom, hogy az íz ütőssége, a th nyersessége is csorbát szenved egy kicsit ezekkel a “kokszbarát” verziókkal?
Nekem jó a sima, verjen oda, ha nyomom a gombot. Vattázok 4 naponta.
Az íz halványabb kicsit,de bőven jó. A th-ban én nem érzek különbséget.
De ha amúgy is csak kevés fogy nálad,akkor tényleg mindegy.Én azért egy 10 ml-t minimum eltolok naponta
A th mióta függ az aromától? Kivéve a speckó mentolos, hűsítő adalékokkal keverteket. A th a nic-től és hardvertől függ…szerintem
Bár a napokban belefutottam egy német cég nic és aromamentes TH-s alaplevébe
Igzad van Azért se érzek különbséget
Ezzel most vitázok lájtosan szerintem az íz, az aroma összetevők adják a th egy részét.
Csakúgy, mint főzésnél a fűszer.
Nekem ez mindig a tapasztalatom.
Van 5 féle dohány, ugyanaz a nic, ugyanaz a tank.
A markánsabb, intenzívebb vagy izgalmasabb ízű nekem TH-sabb is.
Szóval úgy érted, hogy a nic nyújtotta TH-t érzetre felerősítheti vagy legyengítheti a nic-mentes aroma összetevője? Oké, a mentol ilyen…ahogy írtam is, de azt én dohányhoz nem keverném.
Hogyne.
Egy agresszívebb ízű gyümölcs, vagy karakteresebb dohány ugyanúgy jobban torkonbax, mint egy borsosabb vagy paprikásabb táp.
Sokszor a th-t legalább annyira az ízből kapom, mint a nicből.
De aztán lehet, hogy én vagyok ilyen mutáns, de ez sziklaszilárd tapasztalatom.
Egy sima Virginia-hoz önthetek 36-os.nic-et is ha a Virginia Red pl. az íze miatt 15-össel is th-sabb.
Az epres levesem th-ja a jellege (és a gyümölcs jellege) miatt fele th-s, mint a sárgadinnye.
Kaptam kumulustol ajándékba ilyen Ice aroma adalékot…megkóstoltam, de azt sem kevernék dohány ízhez.
Igazából semmit sem kevernék dohány ízhez…legyen natur száraz dohány + nic. Amikor olvasom a leírásokat, hogy karamell, vanília, stb beütésű akkor tudom, hogy meg sem kell próbálnom.