Beszélgessünk a NET aromákról

Red Virginia-ra emlékszem, hogy volt, megúsztam 10-be mert markáns volt.

4 kedvelés

Nekem meg a sárga címkés latakia!!

3 kedvelés

Nagyon tartalmas és jó összefoglaló, köszönjük! :+1:

Esetleg még további 2 ismertebb gyártó/márka is felfér szerintem arra a listára: Black Note/White Note és az ADG (Angolo Della Guancia) :slight_smile:

4 kedvelés

Az Azhads meg lassan múlt idő, mivel tán felhagytak a 10 ml baráti árú aromáikkal (egy ideje) :thinking::cry:

3 kedvelés

Következő keverésem a Zoli76 ajánlásával a Black Note Latakia lesz!! Nagyon kíváncsi vagyok!!

3 kedvelés

A szíriai Latakia (igazán eredeti) már nagyon ritka, előbb-utóbb lehet el is fog tűnni sajnos

Még tavasszal rendeltem ADG Syrian Latakia-t, remélem ez az eredeti (vagy legalább van benne belőle valamennyi :slight_smile: ), még nem kevertem be, most a Tabacchificio és Blendfeel szériákat kóstolgatom

4 kedvelés

Nem véletlen, ezek szerintem hígabb aromák. Eleve a kiszerelése is 20ml (és nem a megszokott 10ml), ajánlott keverési arányt is 15-20%-nak írják a shopok.

Mondjuk nekem egyelőre elég a 10% is, két hónapja kevertem be néhányat és Bi2hop-ban jól hozza az ízeket

4 kedvelés

Igen, ugye az ízlések. Többen monták, hogy elég nekik a 10%. Van aki csak pár napot érleli és szívja is!! Neki úgy ízlik!

3 kedvelés

Hát nem mondanám múlt időnek de értem hogy a költség oldalára gondolsz.

Átálltak a longfillre és abban adják ki a régi-új aromákat, ízeket, ezzel szerintem csak alkalmazkodnak a piachoz. Bár nem ismerem a részleteket de lefogadom hogy nagy és egyre bővülő kereslet lehet a longfillre, aromákat nem sokaknak van kedve kiméregetni, kevergetni (gondolok itt pl. a fiatalabb generációra)

5 kedvelés

Sziasztok :vaperina:!
Nekem elég a 10%! :waving_hand: Naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták. :grin:

6 kedvelés

Hát, 2800 ft-ról 5000 ft-ra ugrást nem éri meg ugyanaz az aroma, mert akkor 2200 Ft a Chubby üvegcse :roll_eyes: eddig is fel kellett önteni 1w0(-ra. Hja, mostmár divat a 60 ml-es is, négyezerért…

4 kedvelés

Nekem eddig csak a sárga címkés latakia! A Kentucky-Tennessee 20% a Maryland 20%!

4 kedvelés

Ez a tendencia a teljes aroma szekcióban … Nagy üzleti húzás volt a logfill bevezetése… Meg az is amikor rá jöttek , hogy ami eladható logfillként dupla vagy tripla áron azt kivonják a normál aroma piacról ..

Kereslet.. kínálat..kényelmidij

6 kedvelés

Az addig is legdrágább kivonatosok árát ügyesen megduplázták, nem beszélve arról, hogy “a termék kisebb is lett”.

4 kedvelés

Így van, csak nem mindegy mit milyen arányban. Visszanézve az elmúlt hetek történései utáni új kommenteket, kérdéseket, sokaknak még alaplevet készíteni is problémás (Vg+Pg), készen akarja venni. Az egyszerűség kedvéért, ha adott egy 10ml-es aroma amit 10%-ban kell keverni (ne is gondoljunk az 5%, 8%, 15% stb arányokra) és emberünknek csak 60ml-es Chubby-ja van otthon, azt jó lenne kimérni (6ml aroma), de ő “vapelni akarok bmeg, nem matekozni meg méregetni” felkiáltással inkább előveszi a shortfillt és hozzáad egy nic boostert. Vagy egy longfillt, 1-2 booster bele, üres helyet felönti alaplével…

De ez csak a személyes véleményem, nyilván kicsit sarkított… És tisztelet a kivételnek!! Nem akarok általánosítani.

Mondjuk a másik oldal is ott van, mint üzleti fogás, u.annyi aromát így drágábban el tud adni a “kényelmi” marketinggel (csak felöntöd a flakon tetejéig és kész).

7 kedvelés

Pont ezt akrtam írni. Semmi bajom a longfillel,csak az ára. Kényelmi szempontból baromira jó. Mondjuk az aromával sincs semmi bajom,szívesen méricskélek.

5 kedvelés

Egyébként teljesen logikus a 20% és hogy te kicsit kevésnek érzed.

Ha 10ml pl. Azhad ajánlott keverése 10% és a 20ml-es Tabacchificio ajánlottan 15-20%, és még árban is mindkettő kb. ugyanannyiba kerül, akkor feltételezem a Tab. kicsit hígabb fajta, de ezekkel az arányokkal hasonló “íz élményt”, koncentrációt kapok.

Mégis, nekem most jó egyelőre a 10%, arra gondolok a Bi2hop-nak van nagyon jó íz visszaadása. Vagy nem tudom :rofl:

5 kedvelés

Sajnos nincs benne semmi túlzó és sarkító

Ez a szomorú valóság :sob:

4 kedvelés

Én Dvarw, Kayfun lite plus,és Prime-ből szívom!! Majd előkeresem a Bi2hop-ot rápróbálok arra is!! Hátha!

5 kedvelés

Én is Bishop2-vel próbálgatom…

5 kedvelés