Liquid without flavoring?

Sziasztok. Itt olvastam valamikor,hogy van,aki nem ízesíti a levest. Én,még nem próbáltam. Ha valakinek van tapasztalata, megosztaná velem? Köszönöm szépen.

2 Likes

Zsolt68 amikor olvassa, majd válaszol a kérdésedre. gondolom én.
:thinking: :saluting_face:

7 Likes

@Zsolt68 … Mester taníts :face_with_tongue::joy:

6 Likes

Ide is írhatom, hogy inkább legyen íztelen mint nem jó ízü! :rofl: Max eszek közben gumicukrot! :rofl:

6 Likes

Anno én is szívtam íz nélkül. Így “mostam át” a használt porlasztót. Szerintem picit édeskés utóíze van a VG miatt, de ennyi. Amúgy meg lehet szokni.

6 Likes

Értem,köszönöm.

Pont az edes ízzel van bajom :blush:

4 Likes

PG tisztán, arról tudok mesélni….:roll_eyes::scream::sweat_smile:

4 Likes

@Miskolczi_Attila
Szia, én 2-3éve 96%VG 4%PGt szívok…mi érdekel ez ügyben?
Amúgy anno én is pont az édes aromáktól megcsömörödve váltottam erre és életem egyik legjobb döntésének bizonyult

Ahogy Zoli76 célzott rá a tiszta PG nagyon nem ajánlott :rofl:…sőt már 70%VG alá sem ajánlom.
Nagyon enyhe édes ízt fogsz tapasztalni ami meg sem közelíti az aromák túlédesített ízét (szerencsére)

5 Likes

Igen,pont erre voltam kíváncsi,hogy mennyire leszbédes,aroma nélkül. Szó szerint émelygek,mikor megérzem azt az édes utóízt,a “dohányos” aromákban.

4 Likes

Ehhez az elején én is nehezen szoktam hozzá, hogy minden édes egy nagyon pici százalékban. (Előtte cukormentes szofit szívtam :roll_eyes::grin:)

7 Likes

Update Szofi :drooling_face::joy:

4 Likes

Átérzem. Én 3év után ott tartottam anno, hogy már csak egy aromát bírtam nonstop használni…aztán +6év után azt is meguntam. Mielőtt elhagytam végleg az aromát már amúgy is fokozatosan csökkentettem annak dózisát és a végén megvilágosodtam :slight_smile: : … miszerint én valójában a nikotin, th, gőz élmény miatt vépelek és nem igénylek egyéb faktort ehhez. Szóval kb 5 éve vagyok ezen az úton és élvezem ennek a döntésemnek számtalan előnyét. Néha ha úgy van egy bizonyos aromából cseppentek egyet a boro-ba…de ez tényleg ritkán történik és azt akkor 1 tanknyi nafta erejéig élvezem is.
Ha lesz bármi kérdésed kérdezz bátran. Sok sikert a kitettséged csökkentéséhez…hajrá.

10 Likes

Köszönöm szépen :blush:

5 Likes

Ennek örömére most cseppentettem is egyet a boro-ba az egyetlen aromamból :blush:

Ebben a dózisban ez még nem édes és kiválóan adja a pipadohány ízét…de max ennyi megy belőle, aztán jóideig ismét semmi

6 Likes

3éve írtam ezt a hsz-t és ezek szerint már 4-5éve szívok alaplevet :open_mouth:… repül az idő.

Korrigáltam is az előző hsz-t mert jobban utánagondolva tényleg igaznak tűnik az 4-5év ‘no aroma’ szitu. Jah, már ide vaperinára is aroma nélküliként jöttem…csak ritkán rápróbáltam némelyikre. Pl a Mexican Cartel kaktusz-Lime ígéretesnek tűnt (nem túl édes), de végül az is rámromlott :rofl:

2 Likes