Sziasztok. Itt olvastam valamikor,hogy van,aki nem ízesíti a levest. Én,még nem próbáltam. Ha valakinek van tapasztalata, megosztaná velem? Köszönöm szépen.
Zsolt68 amikor olvassa, majd válaszol a kérdésedre. gondolom én.
@Zsolt68 … Mester taníts
Ide is írhatom, hogy inkább legyen íztelen mint nem jó ízü! Max eszek közben gumicukrot!
Anno én is szívtam íz nélkül. Így “mostam át” a használt porlasztót. Szerintem picit édeskés utóíze van a VG miatt, de ennyi. Amúgy meg lehet szokni.
Értem,köszönöm.
Pont az edes ízzel van bajom
PG tisztán, arról tudok mesélni….
@Miskolczi_Attila
Szia, én 2-3éve 96%VG 4%PGt szívok…mi érdekel ez ügyben?
Amúgy anno én is pont az édes aromáktól megcsömörödve váltottam erre és életem egyik legjobb döntésének bizonyult
Ahogy Zoli76 célzott rá a tiszta PG nagyon nem ajánlott …sőt már 70%VG alá sem ajánlom.
Nagyon enyhe édes ízt fogsz tapasztalni ami meg sem közelíti az aromák túlédesített ízét (szerencsére)
Igen,pont erre voltam kíváncsi,hogy mennyire leszbédes,aroma nélkül. Szó szerint émelygek,mikor megérzem azt az édes utóízt,a “dohányos” aromákban.
Ehhez az elején én is nehezen szoktam hozzá, hogy minden édes egy nagyon pici százalékban. (Előtte cukormentes szofit szívtam )
Update Szofi
Átérzem. Én 3év után ott tartottam anno, hogy már csak egy aromát bírtam nonstop használni…aztán +6év után azt is meguntam. Mielőtt elhagytam végleg az aromát már amúgy is fokozatosan csökkentettem annak dózisát és a végén megvilágosodtam : … miszerint én valójában a nikotin, th, gőz élmény miatt vépelek és nem igénylek egyéb faktort ehhez. Szóval kb 5 éve vagyok ezen az úton és élvezem ennek a döntésemnek számtalan előnyét. Néha ha úgy van egy bizonyos aromából cseppentek egyet a boro-ba…de ez tényleg ritkán történik és azt akkor 1 tanknyi nafta erejéig élvezem is.
Ha lesz bármi kérdésed kérdezz bátran. Sok sikert a kitettséged csökkentéséhez…hajrá.
Köszönöm szépen
Ennek örömére most cseppentettem is egyet a boro-ba az egyetlen aromamból
Ebben a dózisban ez még nem édes és kiválóan adja a pipadohány ízét…de max ennyi megy belőle, aztán jóideig ismét semmi
3éve írtam ezt a hsz-t és ezek szerint már 4-5éve szívok alaplevet … repül az idő.
Korrigáltam is az előző hsz-t mert jobban utánagondolva tényleg igaznak tűnik az 4-5év ‘no aroma’ szitu. Jah, már ide vaperinára is aroma nélküliként jöttem…csak ritkán rápróbáltam némelyikre. Pl a Mexican Cartel kaktusz-Lime ígéretesnek tűnt (nem túl édes), de végül az is rámromlott