Let's talk about NET aromas

Sziasztok! Sok évnyi vapelésem ellenére szegyellem magam, hogy eddig nem jött velem szembe a kivonatos NET liquid.Végig olvastam a bejegyzéseket de számomra kinai, mert egy forgalmazót sem ismerek. Ezek keverése hagyományos PG/VG/…mg? Tudnatok ajánlani priviben olyan megbizható shoppot aki szállít Magyarországra? Köszönöm!

7 Likes

Van itt pár vapertárs aki csak netest szív.

De az nem lesz a nautilus porlasztó barátja,max 1 napig csak.

Oda,ahoz tekerni kell naponta az rtat :wink:

8 Likes

Naponta 2 X :joy:… Amúgy nem tudom ezek a szűrt elvileg Pod-barát cuccok mennyire tényleges barátok ..

7 Likes

Az 50-60 ml is kitesz.

Hogy honnan tudom ? Csak :wink:

7 Likes

Az jobban hangzik mint 2-7 ml :joy:

7 Likes

Sziasztok! Mint azt ahogy tudjátok nekem sajnos befellegzet az RTA, de en is ezekre a szűrt coccokra gondoltam. Az mennyire kokszol?

5 Likes

Olaszoknál nézz körbe, Azhad Distillati sorozat lesz a nyerő szériád. Igaz csak longfillben árulják már, de kivonatos aromák. Egy 60 ml-s üveget simán kibír nálam egy kör vatta. Ja és a lényeg: nagyon finomak. Jelenleg az 5 szettemben 3 Azhad…

10 Likes

Nekem jóvanaz, akkor vattázok, ha fekete és törik :joy: néha 20 ml után :open_mouth::rofl:jobban üt kicsit a nem szűrt kivonaton.

5 Likes

Szép estét mindenkinek! :vaperina:
Szia @Gin, én kiegészíteném még az Italy vonalat a La Tabaccheria Organic 4Pod sorozat, plusz a AdG Ultra sorozatl! :waving_hand:

9 Likes

Szia! Köszönöm szépen az ajánlásod! :slight_smile: Ép az imént raktam kosárba 5 különböző La Tabaccheria Organic 4Pod aromát amit így első körben kiprobálnék.

10 Likes