Bersi klón építés - Mit rontok el?

Ennek le főt a kv…

Jaj, persze, ne már, ezt mi is tudtuk volna…csak most nem érünk rá. :rofl:

Hú most lehet sokat szívtam egymás után de kicsit dry hit érzés van :face_vomiting::expressionless:

Istenem :woman_facepalming:

1 kedvelés

Miatta sem vettem :rofl: kis aranyos emberke :rofl:

Kész. Vége van mára, pod elő, azzal lehet láncslukkolni gond nélkül.
Azért köszönöm mindenkinek aki türelemmel végig segített, hálás vagyok minden tippért és tanácsért. :heart:
A Bersi Tragédiája több felvonásos színdarab véget ért.

1 kedvelés

rta sem tetszik nekem…(várom a 2-ik szériát a diplomatból)

2 kedvelés

Kapd szét új vattázás. Kicsit több a vatta a kelleténél! És kicsit emelj a tekerésen is. Pl: a tekerősegéd 1,5 vége átférjen alatta! Már a nehezén túl vagy, kicsit finomítani kell rajta.

Driving Music Video GIF by Nohemy

Angry Jon Bernthal GIF by NETFLIX

De most is azt néztem hogy ha jól be van tömve a vatta vége a vájatokba akkor szinte lötyög a tekerésben.
Ma már biztos nem nyúlok hozzá, de majd megírom ha csoda történne esetleg.

Ne add fel, közel a cél. Azért egy podnál sokkal többet tud! Legközelebb 5 menet elég lesz sajna nem számoltam, hogy a Bersi egyirányú bekötés! Sorry!

Ha másra nem arra jó hogy tudjam értékelni majd a jövőben ha egy tank működik :sweat_smile:

1 kedvelés

Ne szekáld már, ez már ìgy is 10x annyi, mint amit én hajlandó lettem volna szarakodni vele. :sweat_smile:

3 kedvelés

Ha ezt betöröd a többi még nagyobb élmény lesz! Szóval állj neki. Itt vagyunk most, segítünk!

1 kedvelés

Egy Pod után nem egyszerű ez Pappa! :grin: Belejön hidd el. Ha mindent ekkora kitartással csinál. Bele se merek gondolni! :joy:

1 kedvelés

Akkor esztergálásra fel és saját tank :grin:

Holnap hajnalban kezdek és egész nap dolgozom, muszáj mennem.
Nem azért mert feladom hanem mert össze kell készülnöm.
Megígérem hogy majd kipróbálom 5 tekeréssel kevesebb vattával.
Minden köpéséről és kattanásáról beszámolok majd… valószínűleg úgyis a kevesebb vattás “Bersi szörcsi” következik az eddigi tapasztalatok alapján…

2 kedvelés

Cartoon Drinking GIF

Jó lesz az! Jó pihit, jó munkát!

Köszi :heart:
Jó éjt mindenkinek!

3 kedvelés