Akkor nyomd meg és kapsz kupont
Nekem sincs semmi bajom vele nem égett meg amit sokan írnak no para
Én a fehértől is viszolygok. Vagy viszojgok. Mittomén
Ha utanzat kell,Kinabol megkapod kb 1.70-ert.Ha eredeti,akkor van lpv-n vagy 8€-ert
Nem fogok egy roh@adt dripért ezreket fizetni a szállításért
Vagy nem a dripre írtad?
PayPal-al fizetve megáll az ára, szállítással együtt 11ezer+egy-két száz forintban.
De,arra.De szerintem otthonrol is tobb mint egy ezresert postaznak,ha csak egy drip tippet veszel
Ez mit jelent?
A 7500.-ft-ból,hogy lesz 11000.-ft?
Akkor leírom még1x,hogy ezért csináltam egy külön posztot,hogy nincs-e valakinek otthon elfekvőbeeeeeee!
@anon88785338 nem akarom bántani a Berserker v2-t,mert nekem is volt egy Minim elvoltam vele,de egy Kayfun Lite plus után ez biza visszalépés lessz ízben szvszA V2 és a V2 Mini között pedig különbség a méret az afc és a top cap ami a V2 esetében azzal a fordított bajonet záral nem a legcsúcsabb azért,pedig ő szebb szvsz,sőt igazából mind2 variáns szép,de ízben a Berserker 1 sanszosan a Kayfun Lite plus pedig biztosan erősebb játékos
Hali,sziasztok.Nekem volt berserker v1 és van most v2 is.
Szerettem az 1 is és a 2vel is ki vagyok békülveA fém palástot személy szerint imádom,mert nekem ezek melós tankok,és nem tudom összetörni,ha gebasz vanÉs ss huzallal tc ben használom,úgyhogy dryhit kizárva,liquid ha kifogy észre veszem
Mi az az afc?
Air flow control
Tehát amikor széthuzva tekersz meg coilt teszem azt lehet facsavarral ha nincs más természetesen ami fedi a kivánt magot amit szeretnél megtekerni vagy pl Innokin Ares rta-nak van a tartozékai között egy segédeszköz ami lehetővé teszi hogy space coilt tekerj
én pont ma csináltam
Ezt jó tudni én a körmömmel szoktam. Beszerzek egy ilyet is!
Ez a csajos technika ?
Sima tekerősegéddel is lehet ilyet. Köröm nélkül
Igy van nem feltétlenül kell a segédeszköz hozzá