Akkor nyomd meg és kapsz kupont
Nekem sincs semmi bajom vele nem égett meg amit sokan írnak no para
Én a fehértől is viszolygok. Vagy viszojgok. Mittomén
Ha utanzat kell,Kinabol megkapod kb 1.70-ert.Ha eredeti,akkor van lpv-n vagy 8€-ert
Nem fogok egy roh@adt dripért ezreket fizetni a szállításért
Vagy nem a dripre írtad?
PayPal-al fizetve megáll az ára, szállítással együtt 11ezer+egy-két száz forintban.
De,arra.De szerintem otthonrol is tobb mint egy ezresert postaznak,ha csak egy drip tippet veszel
Ez mit jelent?
A 7500.-ft-ból,hogy lesz 11000.-ft?
Akkor leírom még1x,hogy ezért csináltam egy külön posztot,hogy nincs-e valakinek otthon elfekvőbeeeeeee!
@anon88785338 nem akarom bántani a Berserker v2-t,mert nekem is volt egy Minim elvoltam vele,de egy Kayfun Lite plus után ez biza visszalépés lessz ízben szvszA V2 és a V2 Mini között pedig különbség a méret az afc és a top cap ami a V2 esetében azzal a fordított bajonet záral nem a legcsúcsabb azért,pedig ő szebb szvsz,sőt igazából mind2 variáns szép,de ízben a Berserker 1 sanszosan a Kayfun Lite plus pedig biztosan erősebb játékos
Hali,sziasztok.Nekem volt berserker v1 és van most v2 is.
Szerettem az 1 is és a 2vel is ki vagyok békülve

Mi az az afc?
Tehát amikor széthuzva tekersz meg coilt teszem azt lehet facsavarral ha nincs más természetesen ami fedi a kivánt magot amit szeretnél megtekerni vagy pl Innokin Ares rta-nak van a tartozékai között egy segédeszköz ami lehetővé teszi hogy space coilt tekerj
én pont ma csináltam
Ezt jó tudni én a körmömmel szoktam. Beszerzek egy ilyet is!
Ez a csajos technika ?
Sima tekerősegéddel is lehet ilyet. Köröm nélkül
Igy van nem feltétlenül kell a segédeszköz hozzá