Berserker v2 mini mtl rta

Akkor nyomd meg és kapsz kupont​:laughing:

2 kedvelés

Nekem sincs semmi bajom vele nem égett meg amit sokan írnak no para :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 kedvelés

Én a fehértől is viszolygok. Vagy viszojgok. Mittomén :slight_smile:

3 kedvelés

Ha utanzat kell,Kinabol megkapod kb 1.70-ert.Ha eredeti,akkor van lpv-n vagy 8€-ert​:rofl:

1 kedvelés

Nem fogok egy roh@adt dripért ezreket fizetni a szállításért​:joy:

Vagy nem a dripre írtad?

PayPal-al fizetve megáll az ára, szállítással együtt 11ezer+egy-két száz forintban.

1 kedvelés

De,arra.De szerintem otthonrol is tobb mint egy ezresert postaznak,ha csak egy drip tippet veszel​:rofl:

3 kedvelés

Ez mit jelent?

A 7500.-ft-ból,hogy lesz 11000.-ft?

Akkor leírom még1x,hogy ezért csináltam egy külön posztot,hogy nincs-e valakinek otthon elfekvőbeeeeeee!:joy::heart:

2 kedvelés

@anon88785338 nem akarom bántani a Berserker v2-t,mert nekem is volt egy Minim elvoltam vele,de egy Kayfun Lite plus után ez biza visszalépés lessz ízben szvsz​:thinking:A V2 és a V2 Mini között pedig különbség a méret az afc és a top cap ami a V2 esetében azzal a fordított bajonet záral nem a legcsúcsabb azért,pedig ő szebb szvsz,sőt igazából mind2 variáns szép,de ízben a Berserker 1 sanszosan a Kayfun Lite plus pedig biztosan erősebb játékos​:thinking:

7 kedvelés

Hali,sziasztok.Nekem volt berserker v1 és van most v2 is.

Szerettem az 1 is és a 2vel is ki vagyok békülve​:grin:A fém palástot személy szerint imádom,mert nekem ezek melós tankok,és nem tudom összetörni,ha gebasz van​:laughing:És ss huzallal tc ben használom,úgyhogy dryhit kizárva,liquid ha kifogy észre veszem​:joy::joy::joy:

11 kedvelés

Mi az az afc? :sweat_smile:

2 kedvelés

Air flow control
images

7 kedvelés

Tehát amikor széthuzva tekersz meg coilt teszem azt lehet facsavarral ha nincs más természetesen ami fedi a kivánt magot amit szeretnél megtekerni vagy pl Innokin Ares rta-nak van a tartozékai között egy segédeszköz ami lehetővé teszi hogy space coilt tekerj

5 kedvelés

Eme segédeszköz segítségével tudsz space coilt képezni :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

én pont ma csináltam :smiley:

4 kedvelés

Ezt jó tudni​:grinning: én a körmömmel szoktam. Beszerzek egy ilyet is!

4 kedvelés

Ez a csajos technika ?:slight_smile:

3 kedvelés

Sima tekerősegéddel is lehet ilyet. Köröm nélkül :slight_smile:

6 kedvelés

Igy van nem feltétlenül kell a segédeszköz hozzá:sweat_smile::grin:

3 kedvelés