Jobban jársz a vaporism-on! @Szabolcs_Barna szerintem nagyon jó ízű, csak a vattázassal kell vigyázni, nem szereti a sokat és ha kevés akkor folyik a levegőzön. Szóval el kell találni
Nekem is Berserker v2 lesz a következő áldozat
Szia! Azért arra figyelj, hogy v2 Mini legyen! Vagy ha szereted ha fáj lehet a sima v2 is!
olvastam hogy nagyon nagy a különbség :))
Ez mit jelent?
És mire kell a tekerésnél figyelni?
Azért annyira nem nagy az, egyik 22mm, a másik 24mm
(Bocs,nem tudtam kihagyni).
Szia! Ha a liquid szint a tank utolsó negyedébe ér sokkal intenzívebb, érettebb az íz. Sokan kimondottan szeretik így majd a végletekig kiszipákolni a levest! De a legegyszerűbb ha puffot nullázod és a 2-4 tank után tudod hogy 500 puffot bír felöntésig akkor fémpalásttal biztos kibír annyit mert Pál milivel több a kapacitás fémpalásttal!
Ezt a választ vártam csak kíváncsi voltam ki nyomja ide
Hát ez az. Sosem szoktam teletölteni
És van amikor kicsit slukkolok és van, amikor mélyet. Csak hogy a puff se számítson
Az afc a nagy különbség, amiatt érdemes a minit venni.
Erre azt mondta András,hogy ő már hallja a fém palástjánál,hogy fogyóban a liquid.De én sem tenném rá a fémet,ha lenne ilyen tankom
És sajna én ezt is áttetsző drippel használnám,nem feketével(nem értem miért fekete mind3 drip az ss-hez is),de de csak egy van,az meg a Kayfun-omon van.Azért is csináltam egy külön posztot,hogy nincs-e valakinek elfekvőbe ilyen dripje?
Így itt is megkérdem
Nincs valakinek elfeivőben áttetsző dripje,ami a Kayfun lite plus-hoz van pl?
Add el nekem és vegyél magadnak olyan színűt,amilyen neked tetszikCsak egy kicsike ráfizetéssel
Nincs me’ az ronda
Az ss az olcsóbb.20.90
Forintosítanád nekem,amit ideírtál?
Mikor belépek ide,mindig felad egy ilyet.Nem szoktam vele csinálni semmit.Mit jelent ez?
Nyomd meg az x-et @anon88785338!!!
Nekem pl.nincs puffszámlálós modom
De hogy is ALT +F4 a jó kombó
Huszi 1x írta itt,hogy neki még soha nem volt baja a v2 afc-jivel
Meg szoktam nyomni az x-et
De akkor nem ad kupooont
Mert adna valami kedvezményt nem?