Berserker v2 mini mtl rta

Jobban jársz a vaporism-on! @Szabolcs_Barna szerintem nagyon jó ízű, csak a vattázassal kell vigyázni, nem szereti a sokat és ha kevés akkor folyik a levegőzön. Szóval el kell találni :laughing:

5 kedvelés

Nekem is Berserker v2 lesz a következő áldozat :slight_smile:

4 kedvelés

Szia! Azért arra figyelj, hogy v2 Mini legyen! Vagy ha szereted ha fáj lehet a sima v2 is!:rofl:

5 kedvelés

olvastam hogy nagyon nagy a különbség :))

Ez mit jelent?

És mire kell a tekerésnél figyelni?

Azért annyira nem nagy az, egyik 22mm, a másik 24mm :slightly_smiling_face:
(Bocs,nem tudtam kihagyni). :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Szia! Ha a liquid szint a tank utolsó negyedébe ér sokkal intenzívebb, érettebb az íz. Sokan kimondottan szeretik így majd a végletekig kiszipákolni a levest! De a legegyszerűbb ha puffot nullázod és a 2-4 tank után tudod hogy 500 puffot bír felöntésig akkor fémpalásttal biztos kibír annyit mert Pál milivel több a kapacitás fémpalásttal!

4 kedvelés

Ezt a választ vártam :slight_smile: csak kíváncsi voltam ki nyomja ide :smiley:

3 kedvelés

Hát ez az. Sosem szoktam teletölteni :slight_smile:
És van amikor kicsit slukkolok és van, amikor mélyet. Csak hogy a puff se számítson :sweat_smile:

4 kedvelés

Az afc a nagy különbség, amiatt érdemes a minit venni.

3 kedvelés

Erre azt mondta András,hogy ő már hallja a fém palástjánál,hogy fogyóban a liquid.De én sem tenném rá a fémet,ha lenne ilyen tankom​:slightly_smiling_face:
És sajna én ezt is áttetsző drippel használnám,nem feketével(nem értem miért fekete mind3 drip az ss-hez is),de de csak egy van,az meg a Kayfun-omon van.Azért is csináltam egy külön posztot,hogy nincs-e valakinek elfekvőbe ilyen dripje?:slightly_smiling_face:
Így itt is megkérdem​:joy:
Nincs valakinek elfeivőben áttetsző dripje,ami a Kayfun lite plus-hoz van pl?:see_no_evil::slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Add el nekem és vegyél magadnak olyan színűt,amilyen neked tetszik​:joy:Csak egy kicsike ráfizetéssel​:wink::joy:

2 kedvelés

Nincs me’ az ronda :sweat_smile:

3 kedvelés

Az ss az olcsóbb.20.90
Forintosítanád nekem,amit ideírtál?:see_no_evil::heart:
Mikor belépek ide,mindig felad egy ilyet.Nem szoktam vele csinálni semmit.Mit jelent ez?

3 kedvelés

Nyomd meg az x-et @anon88785338!!! :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Nekem pl.nincs puffszámlálós modom​:joy:

2 kedvelés

De hogy is ALT +F4 a jó kombó :smiley:

1 kedvelés

Huszi 1x írta itt,hogy neki még soha nem volt baja a v2 afc-jivel​:roll_eyes::wink:

Mi a rondaaaaa?
Ez a legszebb drip​:bangbang:

3 kedvelés

Meg szoktam nyomni az x-et​:joy:
De akkor nem ad kupooont​:cry:
Mert adna valami kedvezményt nem?

1 kedvelés