A címben említett RDA tetszett meg, de nem igazán kapható, pedig sok oldalt végignéztem. Tudtok esetleg kipróbált beszerzési forrást hozzá?
Smooth Vape lengyel oldalon találtam ugyan, de teljesen ismeretlen számomra. Valaki rendelt már onnan?
Berserker RDA
Szlovákoknál van…ha közel laksz a határhoz áthozhatod valamelyik shopból. Megbízható cég
Vandy Vape Berserker MTL RDA - VandyVape | Vaprio.eu
Köszi, ezt megtaláltam, de azt olvastam, hogy nem szállítanak Magyarországra, nekem pedig messze van sajnos.
Elvileg ők szállítanak EUba:
- Berserker MTL RDA | Ejuice.cz
Ja nem, most olvasom…időközben ők is változtattak …tavaly még szállítottak
Válassz másik rda-t bár nincs sok amiből lehetne. De egy Caiman v5 clone ha nem szempont a th nyerő lehet
https://www.juicyvapour.com/vandy-vape-berserker-mtl-rda-kazan
Bocsánat elfogyott későn láttam meg.Sorry
Nem mentem végig a folyamaton, de szállításnál Magyarország kiválasztható
Ez is megvolt. De köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
Másod kézből tudom postázni. Esetleg
Köszönöm!
Érdekes, egy ehhez kísértetiesen hasonló görög oldalon is jàrtam, még az ár is ugyanaz volt.
Megpróbálom.
Most nézem, ez is görög, valószínű ugyanaz a cég. A szállítás drágàbb, mint a termék.
Hogy érted ezt?
Úgy , hogy valaki megrendeli magának az Packet pontra Zsély Szlovákia községbe . Elmegyek érte ide haza fel adom neki . Tadá
Ez is görög…
Igen, most írtam az előző kommentembe.
Ez kedves lenne tőled. Volt már ilyen?
Most utóbbi időben a legtöbb sok Dani került tulajdonába az oldal tagjainak íly módon. Meg egyéb dolgok . Na azt nem tudom most utoljára @ogre -nek mi volt a csomagba de az is múlt héten volt.
Nem szívesen tennék gondot a nyakadba, de ha másként nem sikerül, hozzád fordulok.
Ha az oldal ahol veszed nem kér úgy ID-t akkor simán mehet pontra . Ha igen akkor szerintem segítségnek megidézük Don Dicódes @Ispy -t
Tyutyika a fő postásunk