Mondjuk az Ares-nek ez a segédje jópofa. Amikor tervezgettem, hogy veszek, ez vonzerőt gyakorolt
Én nagyon megvoltam elégedve vele mondjuk volt minden csak a space tekerő nem egy kezdő számára szerintem nagyon jó és egyszerű . Max egy fogó kéne utána .De a csajok megoldják azt is tuti .
(köröm csipesz )
A Berserker V1-et annyiból nagyon szeretem,hogy a gyümiket nagyon jól visszaadja.A Kqyfun-t meg azért nem szeretem annyira,mert a közelében sincs a Berserker-nek.Csak a dohányosok jönnek ki jól nálam a Kayfun-ban,azokat meg nem bírom elviselni.
Ezért gondoltam,hogy a mini is jó lesz a gyümire és a desszertre.Olvastam is ilyen kommenteket.Akkor ez nem is igaz?
Bocsi,de még mindig nem teljesen értemHézagosan tekerek amúgy.És nagyon szépet
Köszönöm Én enélkül is gyönyörűt tekerek
Nem kell körömmel.1xűen tekerd fel hézagosra.Ne 1más mellé.Majd húzd szét és told vissza.Valami természetes rugózásnak vagy minek nevezte @Vaperina_Kinga asszem.Kingának is,ha jók az emlékeim,de @Andras_Barton -nak tuti van itt videója,ahol megmutatja
Fogó?Milyen fogó?Minek?
Nem tudom,nem szoktam mtl-be gyümit szívni,sőt nagyon desszertet sem
Huzalt vágni
Arra van célszerszám.De én tekerem.Qmikor egy darabot vágok a tekercsböl,természetesen a célszerszámmal vágom.De több olyan tankom van,ami nem szeretné,ha a vágás után,miután rögzítetted a tekerést,maradna egy picike darab.Mert vágásnál marad.Én a felesleges lábakat letekerem és egy icipici huzal sem marad a csavaroknál
köszi szét nézek itt is
A többi szállítási költsèg,meg valamennyit levon a Paypal is.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.