Semmi konkrétat nem szerettem volna kihozni belőle, de nekem nem jött ki a matek! Írtad, hogy napi 420-450 slukkot bír egy töltéssel, kocsiba a töltő akkor feltételeztem, hogy min 400 slukk/nap azt kiszoroztam 1éves használattal! Ennyi! Azzért írtam vagy nem sokat használod vagy rossz a matek!
Szerintem nincs a beépített akkus modokkal semmi baj. Persze én sem javaslom oly gyakran, hisz láttunk már olyat, hogy eleve rossz akkuval küldte a shop. Tehát ez egy plusz rizikó. De aki be meri vállalni, nem fogjuk kérekbe törni érte.
Azt figyelgesd inkább, hogy az idő előrehaladtával milyen gyorsan merül az akku, az feltűnő lehet, ha mondjuk 1 órával kevesebbet tudod használni. Illetve azt, hogy mondjuk a mostani setup, ha 12 watton elketyeg, akkor 1 év múlva is elég e lesz majd neki a 12 watt.
Azok az Eleaf-ok a maguk idejükben is kiválóan szolgáltak, általában probléma nélkül. A GTX szintén. Ami különbséget tesz, az az, hogy egy külső akkusról áttekert tank ezeken a készülékeken észrevehetően többet fog kérni. Ami pl 10 wattot kér a 101-es mododon, az ezek egyikén valószínűleg 12-13 watt alatt nem fogja hozni a vártat.
A legjobban úgy tudsz vigyázni a beépített akkus modokra, ha 0.8 ohm alá nem mész. Hogy ne terheld meg nagyon őket. Kis odafigyeléssel még sokáig húzzák majd, reményeim szerint.
Egyébként szuper téma! Köszönjük!
Teljesen jogos az írásod! A legnagyobb gond vele nem lehet detektálni ha hibás az akksi. Ez a legnagyobb veszélyforrása! Ezért a cserélhetős akkukat se a készülékbe töltsük. Már az egy hatalmas biztonság érzet ha az ember naponta, kétnaponta kiveszi felteszi töltőre szemrevételezi!
Hááát, 8-9 watt közt használok mindent A tekeréseim, 28GA kanthal, 7menet 1-1,2 ohm közt vannak Szerintem nem lesz baj a túlterhelés miatt
Hááát, mivel négy szettet használok párhuzamosan, elég figyelni az akku merülési időt Egyiket se merítem le felénél jobban, kivéve a 101 modot, azt harmadáig, de az nem beépített aksis, más történet
Még nem vettem észre akku kapacitás csökkenést egyiknél sem. Igaz, párhuzamosan használom ezeket, 4 szettet, szoroznom kell. Ha fél éves üzemidőt, élet tartamot kibír 2 év alatt, nekem megfelel
Bár nem igazán lehet lineárisan számítani, van olyan info, hogy egyszercsak megáll és vége. Ezt gondolom lehetetlen előre jelezni De nem baj, ennyi időre, ennyi pénzért megérte mindegyik Túl vagyok azon az időn, hogy pl kár volt kidobni a pénzt egy hónapi használatra
Hát ez valóban lutri, ezeknél ilyet nem lehet. Csak szerencsém van, hogy az enyimeimmel semmi gond nincs? Lehetett volna hibás is?
Komolyan mondom most azonnal kipróbálom a setupodat a bishopban ezzel a 8-9 wattal.
Eskü hitetlen vagyok sosem gőzöltem még ilyen kicsi teljesítményen az 1.2 ohm olyan 13-15 watton adja azt az érzést amit kell éreznem
Akkor tekerj 2ohm körül én úgy szoktam…
Hát nem kevés telefont repesztett szét a zárlatos cella! Igen-igen. A szerencsefaktor sokat segíthet! De mi van ha elhagyja az ember fiát a szerencse! Épp egy kellemes slukknál pukkanik!
Én vagy nem érzem jól, de nem veszek észre külömbséget 8 és 12 watt közt. Én is próbáltam 12-15 watt közt, de se ízre, se gőzre nem volt más mint 8 watt környékén…
Én be épitett akkusban csak a dicodesben bíznék…ja az nem csínál…nem véletlen…
En 0,9-1,5 korulre tekerek es 12 watt. Nekem igy valt be. 12 watt fole nem nagyon mentem meg.
Zolika 1.1 ohm 9watt ugyan az az íz mint Danin kazánból 11,5 watton. Igaz ott még a tekerésem bírja az 1 ohmot. Ursában az 1 ohmos pori 3 hét után ment 1,1-re. Most 4hetes és még bírja a 65vg/35pg levest!
Jönnek a visszatekert használt modok az apróra
Mik is pontosan ennek az előnyei, pl nálad, @Janos_Groszeibl Jani? Én 1.2 ohm felé még nem tekertem soha…de hát én még tini vaper vagyok.
Ebből is látszik mennyire más ez mindenkinek. Nekem az 1-es pori 12watt körül jó.
14 watt alatt nincs élet.
Sőt még egy preheat is kell hozzá.
Danin nekem is 11,5w most vagy az Ursa mér lentebb vagy ki tudja. Érdekes nejem 11,5w hajtaj az Ursat is meg a szettjét is. Lehet gyümisnél más az íz.
Egyébként teljesen használható, nem erőlködik, na nem egy dani, gagyi cink ötvözet, de ha csak ez lenne se lennék bajban vele.
De a pro 25 wattig állítható, szóval van benne valami titkos reaktor valahol.
Előnye:így szoktam meg az idök alatt bár 1ohmost is használok de a 2ohm közelében hidegebb a gőz 8watton mint 1.2ohmon 13 watton én szeretem a hideg gőzt.