Beéptett akkus mod

Semmi konkrétat nem szerettem volna kihozni belőle, de nekem nem jött ki a matek! :grinning: Írtad, hogy napi 420-450 slukkot bír egy töltéssel, kocsiba a töltő akkor feltételeztem, hogy min 400 slukk/nap azt kiszoroztam 1éves használattal! Ennyi! Azzért írtam vagy nem sokat használod vagy rossz a matek!

Szerintem nincs a beépített akkus modokkal semmi baj. Persze én sem javaslom oly gyakran, hisz láttunk már olyat, hogy eleve rossz akkuval küldte a shop. Tehát ez egy plusz rizikó. De aki be meri vállalni, nem fogjuk kérekbe törni érte. :slightly_smiling_face:

Azt figyelgesd inkább, hogy az idő előrehaladtával milyen gyorsan merül az akku, az feltűnő lehet, ha mondjuk 1 órával kevesebbet tudod használni. Illetve azt, hogy mondjuk a mostani setup, ha 12 watton elketyeg, akkor 1 év múlva is elég e lesz majd neki a 12 watt.

Azok az Eleaf-ok a maguk idejükben is kiválóan szolgáltak, általában probléma nélkül. A GTX szintén. Ami különbséget tesz, az az, hogy egy külső akkusról áttekert tank ezeken a készülékeken észrevehetően többet fog kérni. Ami pl 10 wattot kér a 101-es mododon, az ezek egyikén valószínűleg 12-13 watt alatt nem fogja hozni a vártat.

A legjobban úgy tudsz vigyázni a beépített akkus modokra, ha 0.8 ohm alá nem mész. Hogy ne terheld meg nagyon őket. Kis odafigyeléssel még sokáig húzzák majd, reményeim szerint. :slightly_smiling_face:

Egyébként szuper téma! :heart_eyes: Köszönjük! :hugs:

8 kedvelés

Teljesen jogos az írásod! A legnagyobb gond vele nem lehet detektálni ha hibás az akksi. Ez a legnagyobb veszélyforrása! Ezért a cserélhetős akkukat se a készülékbe töltsük. Már az egy hatalmas biztonság érzet ha az ember naponta, kétnaponta kiveszi felteszi töltőre szemrevételezi!

4 kedvelés

Hááát, 8-9 watt közt használok mindent :slight_smile: A tekeréseim, 28GA kanthal, 7menet 1-1,2 ohm közt vannak :slight_smile: Szerintem nem lesz baj a túlterhelés miatt :slight_smile:

Hááát, mivel négy szettet használok párhuzamosan, elég figyelni az akku merülési időt :slight_smile: Egyiket se merítem le felénél jobban, kivéve a 101 modot, azt harmadáig, de az nem beépített aksis, más történet :slight_smile:

Még nem vettem észre akku kapacitás csökkenést egyiknél sem. Igaz, párhuzamosan használom ezeket, 4 szettet, szoroznom kell. Ha fél éves üzemidőt, élet tartamot kibír 2 év alatt, nekem megfelel :slight_smile:

Bár nem igazán lehet lineárisan számítani, van olyan info, hogy egyszercsak megáll és vége. Ezt gondolom lehetetlen előre jelezni :slight_smile: De nem baj, ennyi időre, ennyi pénzért megérte mindegyik :slight_smile: Túl vagyok azon az időn, hogy pl kár volt kidobni a pénzt egy hónapi használatra :slight_smile:

2 kedvelés

Hát ez valóban lutri, ezeknél ilyet nem lehet. Csak szerencsém van, hogy az enyimeimmel semmi gond nincs? Lehetett volna hibás is?

2 kedvelés

Komolyan mondom most azonnal kipróbálom a setupodat a bishopban ezzel a 8-9 wattal.
Eskü hitetlen vagyok :joy:sosem gőzöltem még ilyen kicsi teljesítményen az 1.2 ohm olyan 13-15 watton adja azt az érzést amit kell éreznem :grin:

2 kedvelés

Akkor tekerj 2ohm körül én úgy szoktam…

Hát nem kevés telefont repesztett szét a zárlatos cella! Igen-igen. A szerencsefaktor sokat segíthet! De mi van ha elhagyja az ember fiát a szerencse! Épp egy kellemes slukknál pukkanik!

1 kedvelés

Én vagy nem érzem jól, de nem veszek észre külömbséget 8 és 12 watt közt. Én is próbáltam 12-15 watt közt, de se ízre, se gőzre nem volt más mint 8 watt környékén…

Én be épitett akkusban csak a dicodesben bíznék…ja az nem csínál…nem véletlen…

1 kedvelés

En 0,9-1,5 korulre tekerek es 12 watt. Nekem igy valt be. 12 watt fole nem nagyon mentem meg.

1 kedvelés

Zolika 1.1 ohm 9watt ugyan az az íz mint Danin kazánból 11,5 watton. Igaz ott még a tekerésem bírja az 1 ohmot. Ursában az 1 ohmos pori 3 hét után ment 1,1-re. Most 4hetes és még bírja a 65vg/35pg levest!

3 kedvelés

Jönnek a visszatekert használt modok :roll_eyes:az apróra
:grin::grin::grin:

Mik is pontosan ennek az előnyei, pl nálad, @Janos_Groszeibl Jani? Én 1.2 ohm felé még nem tekertem soha…:roll_eyes:de hát én még tini vaper vagyok.

1 kedvelés

Ebből is látszik mennyire más ez mindenkinek. Nekem az 1-es pori 12watt körül jó.

4 kedvelés

14 watt alatt nincs élet. :rofl:

Sőt még egy preheat is kell hozzá.

3 kedvelés

A kanthal porlasztó csábító,de a 900 mAh tart vissza csak semmi más :smiling_face:

Danin nekem is 11,5w most vagy az Ursa mér lentebb vagy ki tudja. Érdekes nejem 11,5w hajtaj az Ursat is meg a szettjét is. Lehet gyümisnél más az íz.

Egyébként teljesen használható, nem erőlködik, na nem egy dani, gagyi cink ötvözet, de ha csak ez lenne se lennék bajban vele.

De a pro 25 wattig állítható, szóval van benne valami titkos reaktor valahol. :sweat_smile:

Előnye:így szoktam meg az idök alatt bár 1ohmost is használok de a 2ohm közelében hidegebb a gőz 8watton mint 1.2ohmon 13 watton én szeretem a hideg gőzt.

2 kedvelés