Munkában 1 szettem mostanában bent tartom. Ez többnyire egy erős gyümi vagy desszert. Ezt a belső épületben használom sunyiban, kitart 5 napig, egy 30 ml utántöltő társaságában.
És 1 vagy 2 dohányos szettet meg hurcolok, normál szüneti vagy lenti műhelyes használatra. Így mindenből van több, ha gond lenne.
Én minimum 20ml de inkább 30ml-it elpöfékelek naponta MTL-ben
Az nem gyenge még DL-ben sem! Én a napi 16-18 óra munkaidőben max: 12-14ml. Pihenőnap 10-13ml.
Ohh! Nem érzem soknak …ez van…
Te hogy használod a 2 db modon a 6 db tankot? Hogy váltogatod, mit csinálsz azzal a tankkal, ami épp nincs modon?
Az a lényeg neked legyen jó!
Nyilván persze váltom amit nem használok tartóban van…
Csak nekem berögződésem, hogy ahány tank, annyi mod? Nem biztos, hogy csak nekem szűkebb a pénztárcám ahhoz, hogy minden modom drága minőségi legyen. inkább ne legyen minden tankomnak saját modja és cserélgessem a tankokat, minthogy alárakjak valami olcsó eldobható kategóriás modot?
Igaz, hogy azért szükségmegoldásnak, eldobható kategóriának azért drága a bármilyen olcsó mod is. Viszont azért lassan egy éve megvannak nekem még ha negyedelni is kell az időt mert négyet használok. Pénzem nem lenne 4 komolyabb mod-ra, a kényelem, hogy ne kelljen cserélgetni a tankokat meg kell egyenlőre
Ezt én nem tudom tartani 50++ rta-ám van mod kevesebb…
Ha neked így kényelmes, csináld így.
4-et még az elején sem használtam egyszerre, max 2-öt. És nálam a tank arra a modra megy, amelyik éppen szimpatikus, nincsenek dedikált párosok
Persze itthon, van hogy 4-5 tank is bevan töltve, de általában 2 az állandó.
@anon66698024 Azt megkérdezheten milyen tankot használsz a gtx-en? Lehet írtad, csak atsiklottan felette. Nekem volt, de a mérete miatt elég korlátozott, kevés tank fér el rajta rendesen.
gtx-eken, egy salt rta-t és egy merlin nano-t Mondjuk a merlin nanot lecserélem salt rta-ra, az sokkal jobban bevált, jobban kedvelem Bishop-ok mellett ez az, amit elég sűrűn használok : )
Jobbra fent az erősitő?
Hát ezek szerint nem sokat használod a Jackaroot vagy nem jó a matek!
Szerintem arra, hogy az 95 slukk naponta, ha egész nap használnád, akkor egy átlag véper valahol napi 200-500 slukkot tesz bele egy gépbe.
Mennyi puff megy bele naponta?
Csak számoltam. Napi 200slukkal. Az már szerintem átfordult!
Van aki napi 600-at belerak, az kb 220k egy évben, nekem nincs olyan sok, kb 100k egy évre.
Igen át! Legalább is a régebbi Jackarook átfordultak!