Én is hasonló watton használom az ursat és Danit is.
Ja és desszert, desszert dohány
De Ursa duruzsol rendesen nem? Teljesen meg vagyok elégedve vele. Próbáltam pár podot, de minőségben, használhatóságban eddig ez az egyik legélhetőbb!
Pont így!
Annyi kiegészítéssel, hogy a kedvenc liquidem sajnos nem tehetem a podba. Naponta pori csere azért húzós lenne
Lehet,hogy ez csak számomra szempont,de egy előnye van a beépített akksinak.Mégpedig a méret.Sokkal kisebb modokat lehet csinálni.A 18-as,vagy kisebb kazánok,szerintem bénán néznek ki a legkisebb cserélhető akksis modon is
Erre van a dani micro.
Tegyél rá egy 16-os Dvarwot.Szerintem béna.
Ebben lehet valami. 22es tankjaim vannak, kisebb fura lenne a modjaimon
Igen-igen. Színes, édes lötyit azért kerülni kell.
Mondjuk a 16-os alá találni valamit nem egyszerű…Elafnak van beépített akkusa igen azón jól néz ki …de inkább elajándékoztam a 16-ost…
Nekem is van egyfajta ízlésem Kötelező, hogy az ízlésemnek megfelelő arányú legyen a mod és a tank Még előfordul most is, hogy a saltrta-mat rárakom a joyetech exceed d19 mod,jára. Mert pont passzol rá méretben és olyan kompakt kicsi
Sajna a Don Cristo/Pistachio-ja abból esik jól igazán! így nálam mmarad!
A legjobb dvarw de ismered a dvarwal a viszonyom így nem sírok utána…
Gyúrok nagyon egy Telegonosra! Majd csak sikerül egyet felhajtanom! Ja meg a 14500/14650 akksira!
A Saltot én is egy 19-es kis csőmodon használom.Azon néz ki jól.Persze valamit-valamiért!Az csak 1100 mAh.
Valahol láttam újat…
Én is láttam:
De nem hiszem,hogy szállítanak ide!
Oké de a legtöbben a végén vesznek egy modot, ami pont olyan, mint a cserélhető akksis, annyiba is kerül…csak nem cserélhető az akksi. De persze kinek mi.
Az megoldható csak írni kell a gyárnak és küld…
Most nézem a linked ők pont szállítanak vettem már tőlük…ők a gyári viszont eladók…egy tulaj…