Azhad's elixirs virginia

Igen,láttam van 2022-es is köztük. :slightly_smiling_face:
Az èrlelèsi időt tőlem is megkapják.

5 kedvelés

Erre rá kell gyúrnom!! Februárban lesz 2-éve , hogy vépelek!! :grin: :grin:

5 kedvelés

Űvegben érleld fogyasztáskor tedd flakonba…

5 kedvelés

Pár év és utóléred magad… :grin:

5 kedvelés

Most keverek valamit és el teszem 2 évre!! Majd szólók mikor előveszem!! :grin:

6 kedvelés

Én fejben tartom és szólok… :grin:

4 kedvelés

Dátum, idő, p :grin: :joy:erc!!

4 kedvelés

Különben 8 hónapos nekem is van!! Olyan rossz mint a bűn!! Elfelejtettem kiönteni!! :grin: :grin:

6 kedvelés

Van nekem is egy olyanom itt ajánlották a receptett hááát :nauseated_face: de másnak tetszett…Kinga recept valaholitt van a forumon megtalálhatod…

5 kedvelés

Tessèk,csak,hogy ne kelljen keresgèlni.

Elnèzèst,ezt Tibornak akartam linkelni. :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Inkább ne!! Ezt is flakonostól kell dobnom, mert az is használhatatlan!! Életem második és egyben utolsó gyümise!! Azt a rohadt barackot nem tudom feledni!! :face_vomiting:

6 kedvelés

Nem tudjátok mi a jó :joy::joy::joy:

6 kedvelés

Lehet finom, de én inkább kihagyom!! Ott a cseresznye!! Nekem már a gondolat sem tetszik!!

4 kedvelés

Poker ? Abban is van :wink:

5 kedvelés

Az enyém jackpot, és számomra az is bűn rossz!! Nem tudtam elszívni belőle e tankot!! Na az megmarad 2 évet!! Hátha javul!! :grin: :grin:

4 kedvelés

Ha pipáztál,a cseresznyés tillburry volt hasonló ízben .
Sok vaper kedvence volt a poker,még aki gyümölcspárti volt annak is :smiling_face:

6 kedvelés

Meg mondom öszintén ki akartam próbálni a pokert ,de pont akkor nem volt!! Ezért vettem a Jackpot-ot !!Kár volt!! :face_vomiting: De már inkább hagyom mind kettőt!

4 kedvelés

Mekkora mákom van,nekem még jutott belőle :joy:

8 kedvelés

A szett az nagyon szép!! Mákom meg nekem van, hogy megvetted elölem!! :grin: :joy: :joy:

4 kedvelés

Sőt,tudod elég sok fajtát kipróbáltam amiből kidorítottam jópárat de ez az úgynevezett dohány immitáció bejött :smiling_face:erre tessék ! Nem lehet kapni .

6 kedvelés