Ha nem próbáltad addig nem tudod milyen
Igazad van!! De most úgy gondolom, vannak is amit nem akarok kipróbálni!! Később mi lesz ,nem tudom!! Most nagyon bejönnek a dohány kivonatos, dohány deszertesek!! De semmi gyümi!!
Igazad van,van aki a gyümölcsöset van aki a kivonatot van aki a danit nem szereti
Találja meg mindenki a saját ízét !
A Danira már nem mondom!! De remélem a dió, Mogyoró, pisztácia ezek nem gyümölcsök, mert azokat nagyon szeretem!!
A baffometto a létező legjobb szerintem! Robit is sikerült rászoktatnom. Nekem úton van felém 6 db. Meg reserve 5.
Én csak 2-töt rendeltem és 3 Tabacchificiot ! Mind most próbálom először!!
La tabiból vagy tabacchiból bármelyiket kóstoltam, csodálatos. Némelyik nagyon durván hamutartós, némelyik nem annyira durván. Mondjuk lehet az sem mindegy miből szívja az ember. De a baffometto nekem eddig mind felett.
Robi is hasonlóan beszélt! Ezét én is 2-töt rendeltem, de többet látatlanban nem akartam!!
Látod keveréssel kellett volna kezdeni és utána a kazánok-modok.
Igaz!! Már 2 éve kevernem kellett volna!! Akkor már mennyit kiöntöttem volna!!
Ezekről kéne egy feketelistát csinálni, mert a bűn rossz kategória az szerintem nem ízlés kérdése.
Dehogynem!! Amit én kiöntök, mert képtelen vagyok elszívni, arra volt példa, hogy mondták az milyen finom!!
Én is így 7 év után lehet bepróbálom ezt a dohány vonalat, szerencsére minden lerabolva.
Meglátod milyen jót teszel magadnak!!
Én is dohányosba utazom, de kedvenceim totál eltűntek (Blendfeel, K. Flavour)
Na, a k flavor az nálam instant kuka volt.
Pont ettől tartok…
Vigyázni kel velük, mert türelmetlenség esetén büntet. Kell nekik a két hét. Az Alfie 4 nap után aceton volt, majdnem kiöntöttem… most meg nem tudom letenni, csak elfogy sajnos.
Az Archana olyan tökéletesen adja a dohányost, hogy párját ritkitja!! Csak úgy mondom!!
Tényleg finom…