Azhad's elixirs virginia

Ha nem próbáltad addig nem tudod milyen :smiling_face:

4 kedvelés

Igazad van!! De most úgy gondolom, vannak is amit nem akarok kipróbálni!! Később mi lesz ,nem tudom!! Most nagyon bejönnek a dohány kivonatos, dohány deszertesek!! De semmi gyümi!!

5 kedvelés

Igazad van,van aki a gyümölcsöset van aki a kivonatot van aki a danit nem szereti :joy:
Találja meg mindenki a saját ízét ! :smiling_face:

7 kedvelés

A Danira már nem mondom!! De remélem a dió, Mogyoró, pisztácia ezek nem gyümölcsök, mert azokat nagyon szeretem!! :grin: :rofl:

4 kedvelés

A baffometto a létező legjobb szerintem! Robit is sikerült rászoktatnom. Nekem úton van felém 6 db. Meg reserve 5. :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Én csak 2-töt rendeltem és 3 Tabacchificiot ! Mind most próbálom először!!

5 kedvelés

La tabiból vagy tabacchiból bármelyiket kóstoltam, csodálatos. Némelyik nagyon durván hamutartós, némelyik nem annyira durván. Mondjuk lehet az sem mindegy miből szívja az ember. De a baffometto nekem eddig mind felett.

5 kedvelés

Robi is hasonlóan beszélt! Ezét én is 2-töt rendeltem, de többet látatlanban nem akartam!!

6 kedvelés

Látod keveréssel kellett volna kezdeni és utána a kazánok-modok.

4 kedvelés

Igaz!! Már 2 éve kevernem kellett volna!! :grin: Akkor már mennyit kiöntöttem volna!! :grin:

4 kedvelés

Ezekről kéne egy feketelistát csinálni, mert a bűn rossz kategória az szerintem nem ízlés kérdése.

4 kedvelés

Dehogynem!! Amit én kiöntök, mert képtelen vagyok elszívni, arra volt példa, hogy mondták az milyen finom!!

5 kedvelés

Én is így 7 év után lehet bepróbálom ezt a dohány vonalat, szerencsére minden lerabolva. :sweat_smile:

7 kedvelés

Meglátod milyen jót teszel magadnak!! :smiley:

4 kedvelés

Én is dohányosba utazom, de kedvenceim totál eltűntek (Blendfeel, K. Flavour)

1 kedvelés

Na, a k flavor az nálam instant kuka volt. :sweat_smile:

4 kedvelés

Pont ettől tartok…

3 kedvelés

Vigyázni kel velük, mert türelmetlenség esetén büntet. Kell nekik a két hét. Az Alfie 4 nap után aceton volt, majdnem kiöntöttem… most meg nem tudom letenni, csak elfogy sajnos.

3 kedvelés

Az Archana olyan tökéletesen adja a dohányost, hogy párját ritkitja!! :grin: Csak úgy mondom!! :grin: :grin:

4 kedvelés

Tényleg finom…

4 kedvelés