Na az nem tudom mi
Egy elektronika és mod gyártó márka…a kedvencem…
Azért ahogy nézem, az már egy másik kategória
Dehogy azis egy mod az olcsóbb kinaiból 3-4db ára de 50 kinait túl él…
Igazad van de ha leesne 15-20 méterről az már tud fájni nekem is
Az egyik 6 méterről hungarocellre esett,egy kijelző bánta.
De egy törött kijelzővel meg ugye nem lehet elmenni dolgozni,hát hogy néz az ki úgy?
Ahogy rákattantam az egészre, lehet előbb utóbb eljutok oda is (lehet nem is túl soká), de egyelőre leállok a vásárlással
Khm…más is ( én )ezt mondta
Persze de akkor meg minek veszünk jó dolgokat nagy dile mma ez…
Nem fogsz
hát a danit ne is vidd fel még le szédűlne
December elején kezdtem egy gtx one-al, aztán kíváncsiságból jött egy aspire vilter (ami egyébként meglepően jó ), aztán a z80 a zenith 2 vel, most a solo és az ares2, és úton van a brunhilde. Szóval már jó előre elköltöttem a havi cigi pénzt
Én bárhova magammal viszem…
Igy megy ez
Én is,kistáskában és 2db nyak nélküli kopasz biztonsági őr kíséretében
Az első Daninál ezt gondoltam én is már azt se tudom kinek adtam el…
Megláttam a képet és meg kellett kapaszkodnom a szék karfájába bakker…
Látványliftet üvegeztünk semmi para
Az üvegek se nehezek olyan 200-250 kg csak
Szerintem a brunhilde tetszeni fog.Meggyozodesem,hogy ennyi penzert eredetiben nagyon nehez megbizhatobb es izesebb tankot talalni.Nem nagy az osszehasonlitasi alapom,de sugarzik belole az atgondoltsag es a minoseg
Nagyon sok véleményt olvastam, sok videót néztem különböző tankokról, és épp ezért esett rá a választásom ár/érték arányban a legjobbnak tűnt. Szempont volt, hogy liquid csak ott legyen ahol kell, viszonylag könnyen építhető legyen, és persze az ár sem mindegy!
Na és persze mert gyönyörű
Ugy-ugy!Ar-ertekFolyni soha,epiteni meg akar sotetben is.Rengeteg hely van benne es bombabiztos!