Szóval az első tekerés, és működik van “füst” és némi íz is, bár az még nem az igazi. Ja és az asztalon kupi
Ami zavaró, hogy mikor szívom pattog kicsit.
Szia!
Köszi!
Ni80 28ga huzallal csináltam 2-es magon. Szerintem a tekerés nem jó. Az elején összeér 2-3 fordulat, az nem.izzot rendesen, a többi része meg hézagos. Úgyhogy még gyakorolni kell, csak már annyira kiakartam próbálni
Próbáld 5-6 menettel és picit kevesebb vattával 2.5 magon nekem jobban bejött úgy
Látom sokan használunk Ares2-őt nekem 3-as magon hozza a legjobb ízt.Amúgy nem sokat ér a kazán nem egy bomba ízű cucc.A tekeréshez gratulálok csipesszel egy kicsit megigazitod és még szép is lehet…Hajrá!
Köszi, megpróbálom majd úgyis!
Fura de a zenith 2 nél még így is jobb ízt ad persze a gtx-et nem veri
A következő, egy brunhilde már úton van, attól várom a szuper ízeket
Reméljük síkeres vásárlás lesz…egyiket sem próbáltam…
Nem mertem rögtön építéssel kezdeni
Tartaléknak jók lesznek…
Én bevágtam a dobozba csak azért nem a kukába mert nem dobok ki semmit
Persze,hogy jó lesz meg hát van olyan hogy valakinek bejön…
Mármint az ares2-t?
Ennyire nem jött be?
Nekem nagyon nem jött be az Ares2
Vennem kellene valami másik melósat már a gtr mellé az ares helyett
A többit sajnálom
Klónt is lehet venni ilyen célra…én munkába is viszem a kedvenceim kifizettem…
Gratulálok @Peva71 csak így tovább.
Nekem így elsőre nem rossz. Viszont a mod amit vettem hozzá, az már annyira nem jön be. Thelema solo… A z80 nekem jobb.
Ez is szubjektív, hogy kinek melyik mod jön be. Én pl. az 1 akkusokat nem preferálom annyira. Pedig szuperek vannak 1 akkusokból is. Esetleg tedd fel eladásra, ha gondolod, most úgyis népszerű, sokan keresik.
Még barátkozom vele, csak pár órája találkoztunk, de lehet az lesz a vége. Nekem túl nehéz.
És nem tudom számíthat-e a z80 frekvencia állítás, de ugyanazon a Watton mintha jobb íz lenne
Ügyes vagy ha már két elektronika között meg érzed az íz különbséget…neked is Dicodes való
Pont az a lényege.