Elfbar recept

Sziasztok!

Sikerült leszokni a dohányzásról és áttérni az elfbarra, de elég költséges és nem túl környezetkímélő (plusz túl erős, mert néhány slukk után jött a fejfájás és szédülés).

A kérdésem: hogyan tudnék olyan ízt varázsolni magamnak, mint az eldobható ecigik? Milyen arányban legyen a PG vagy a VG? Milyen aroma javasolt? Shortfill vagy longfill?
(Tudom, hogy létezik elfliq, de nekem szerintem túl erős lenne, olyan 3-as erősségre nem tudom hogyan kellene hígítani, hogy ne veszítsen az íz intenzitásából).

Ha bárki veszi a fáradtságot, hogy segítsen egy kezdőnek, azt nagyon szépen köszönöm!

Maradok tisztelettel a közösség felé,
Zoltán

4 kedvelés

Szia !

Az én véleményem az ,hogy elfbar íz szintű Liquid nem keverhető otthon …

Az elv egyszerű… Arra szokj rá és vedd azt mindig és örökké … bárhonnan… Bármennyiért
Szerintem általunk nem ismert adalék anyagokkal turbozzák az ízt .

Azért nem kell feladni. . Lehet nagyon jó ízű Liquidet otthon is keverni , csak szerintem nem szabad az elfbar-t tekinteni az elérendő célnak

Szerintem …

6 kedvelés

Szia Zoltán!
Szerintem az elfbar ízt csak közelíteni lehet, mert erősen túl vannak húzva.

Nagy gőz kell, vagy inkább az íz felé hajlasz? Annak függvényében kell keverni az alapot.
Shortfill-longfill szvsz pénztárca függő, ki mennyit szán rá.
Keveréshez találsz az oldalon segítséget, balra VapeDIY alatt.
https://diy.vaperina.cc/
Üdv.: Zolee

7 kedvelés

Esetleg még ajánlom a különböző előre kevert Nic-shaltokkal … azokból a gyártók csinálnak 3-5mg/ml től az egészen 20mg/ml ig . .

6 kedvelés

Üdv, Zolee!

Inkább az íz lenne a lényeg! A füst annyira nem mérvadó, csak megszerettem ezeket a fránya intenzív gyümölcsös elfbarokat.
Ha tudsz ilyen aromákat, ne titkold!
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok!

3 kedvelés

Helló Tibor!

És ezeket a niksókat kellene felhígítani? Nem veszít akkor az ízvilágából?

3 kedvelés

Szia … Higitani nem szabad … Ez úgy ahogy van bele egy pod-ba …Árban még mindig olcsóbb sokkal mint az eldobhatós vonal … Kb 4-8 euró 10 ml

Kérdeznék én is … Mennyibe van most egy manórúd ? És mennyi benne a folyadék ?

5 kedvelés

Ezt a sorozatot mondják édesnek a szakértők.

4 kedvelés

Melyik ez … ? :eye::eye::eye:

3 kedvelés

Ottan van mán, csak a másik gépen megyen a letőtés (nem p…ó) és a 10MB-es netkapcsolat így aggya. :saluting_face: :grimacing:

4 kedvelés

keveréssel nincs tapasztalatom. ami nekem eddig megközelíti az elfbar élményt, az az oxva egyes liquidjei (különösen a pinapple daiquiry, mert egy ilyen jó fanyar és mégis crisp gyümölcsízt hoz, és enyhébb liquidek mellé is tök jó) és az aisu peach ice (több aisu-t még nem próbáltam). ezen kívül nekem a bombo, drifter egyáltalán nem jöttek be.
maryliq és elfliq egyaránt játszik, vannak köztük aromásabbak, édesebbek, vagy mindkettő, viszont a bar juice 5000 szériából elvétve akad 5mg-os is, az lehet jobb kompromisszum lenne, s eddig ízben sem csalódtam.
attól szerintem ne félj, hogy túl erős lenne, így az 5-10 mg tengelyen én sok különbséget nem veszek észre. szerintem az elfbarok meg eldobhatók többsége 20mg, szóval ahhoz képest azért vannak gyengébb opciók.

3 kedvelés

Változó. Tudok 23K puffosat 9K környékén (de nem bizalomgerjesztő emberektől), de tudok olyat ami QR kód alapján “legit” és 25K puff 14K.
Viszont nem úszol meg, újabb kérdés!
Juicyvapour minőségben a jobb oldalakhoz tartozik?

3 kedvelés

Ha csak az édesség lenne a gond, vannak édesítő adalékok végülis… :slightly_smiling_face:

(Legalábbis voltak).

4 kedvelés

Hálásan köszönöm segítséget és a türelmet!

5 kedvelés

Nekem idáig még bevált, minden tekintetben.(egy teheccséges ámátőr) :saluting_face:

5 kedvelés

… Akkor ha találsz egy kis pod-ot + az előre kevert nischaltok akkor kb harmada lesz a költséged… És ami a legfontosabb , biztosan minőségi cuccot fogsz szívni … És nem olyat amiben senki sem tudja ,hogy milyen összetevők vannak …

Juicy megbízható minőségi oldal

5 kedvelés