Kedves Kinga!@Vaperina_Kinga Ez ismét egy szuper és kiemelkedő írás, mint mindig!!!
Köszönjük!!!
A hozzászólásod figyelt szót tartalmazott ezért kellett jóváhagyás. A manórúd, elfbar stb… figyelt szavak, aminél az esetleges eladással, beszerzéssel kapcsolatos tartalmakat megelőzendő jóváhagyás szükséges. Ez az elfbar botrány óta van így a Vaperinán.
rendben, ez akkor oké is így
Köszönöm @Vaperina_Kinga remek írás ! Én használtam a smok kerámia porlasztóját , nagyon szerettem …
Sajnos ezek az eldobhatós nyavaják az egész vape társadalom helyzetét a béka segge alá helyezték és nem tudom ,hogy van e innen kiút,hisz az elmúlt időszakban nem ,hogy csökkent volna a kereslet ezekre ,hanem napról napra egyre több fajta kapható … sőt egyre többet lehet legálisan megvenni rajtunk kívül szinte az egész világon …
Sajnos már fizető képes az a generáció aminek minden is készen kell …
Nagyon érdekes írás, köszönjük. Bár nekem beindult tőle az agyam, hogy mi lenne ha egy RTA + egy 5-6mm hosszú, 2-3mm átmerőjű porózus kerámia cső… mindegy is, felejtsük el…
Köszönöm és örülök, hogy tetszett!
Az utolsó mondatoddal nagyon egyet tudok érteni! Nem tudtam volna ilyen jól megfogalmazni. A mostani 18-21 évesek akik már úgy nőttek fel, hogy minél egyszerűbb valami annál jobb mert egyszerűen csak azt tudják használni ami nincs túlbonyolítva. Részemről szörnyű látni, hogyha valakinek gondot okoz egy gombot megnyomni, vagy ha a kijelzőn 2 értéknél több van akkor már sokan el vannak veszve. Erre már nem nagyon lehet mit mondani… Abszolút igazad van és egyet értek!
Örülök, hogy tetszett!
A Brünhilda jutott eszembe… De ahhoz meg túl nagy a belső körmérete…
Arra gondolsz, hogy az acélsodrony helyett kerámiával szállítani a lötyit a “földszinti” tankból a fenti “gőzképző térbe”? Én csak azon töprengtem, hogy vajon nyernénk-e íz, tartósság illetve kokszképződés szempontjából bármit egy RTA-ban, ha vatta nem lenne közvetlen kontaktban az ellenállás huzallal, hanem egy porózus kerámia csőre lenne tekerve, a vatta pedig azon keresztül lenne átfűzve. (5 perc alatt készült, szóval nem röhögni kedves Vapertársak. Na, jó… lehet röhögni )
A hővezető képessége alacsony, sokáig melegedne egy slukkhoz
Jogos. Ezen én is gondolkodtam. Azonban ha jól tudom a Smok Nord különböző verzióinak teljesítménye 15-60W között mozog a Juul teljesítménye 8.5W. Ha ezekben nem volt probléma a kerámiát slukk-hőre melegíteni rövid idő alatt a mi mod-jainknak sem okozhat gondot. Igazából, csak egy gondolat kísérlet volt. Ha belefutok az Ali-n megfelelő kerámia csőbe, talán egyszer teszek egy próbát.
Igen erre gondoltam. Mert egyébként szerintem nehéz lenne méretre vágni anélkül, hogy ne törne el. Meg nem férne be mindenféle kazántérbe… Ízt kifejezetten nem lehetne vele nyerni, csak jócskán megnőne a tekercs élettartama, ami miatt még sokkal tovább lenne friss az íz.
Érdekes gondolat egyébként, csak a kivitelezés…
A funkcionális analfabétákat a legkönnyebb irányítani
hajrá…támogatom az innovatív szemléletet.
Természetesen nem “fűrészelünk” itthon ha nem muszáj, pláne ha dolgos kínai barátaink megcsináljak helyettünk, de nem is spam-elem tovább a topikot. Agyvihar vége.
Ezek itt a 600 Puffos Grape Elfbar összetevői. Semmi különleges összetevőt vagy túltolt izfokozot nem látok.
Amikor Elfliq-et töltök a hagyományos porlasztós podomba vagy saját tekerésemre az mtl tankomba akkor is el tudom érni ugyan azt az izt amit az elfbarral.
… azt szerintem senki sem vitatta ,hogy az előre kevert nicksalt-ok bol van ami tudja hozni a szintet … álltalában amikor valaki keresi a csoda ízt azoknak mindig valami ilyen kevert nicshalt-ot ajánlok …
Az hogy ki mit ír egy listára az engem pl nem érdekel .
Az viszont igen ,hogy az ilyen termékek miatt lett az egész vape a cumi ágra helyezve …
Nyilván te mint felhasználó erről nem tehetsz … Te szívód mert ezt szereted … illetve amíg be tudod szerezni addig ez teljesen rendben is van …
A probléma ott fog kezdődni amikor már nem fogod tudni beszerezni …
Már pedig ahogy most haladnak a dolgok a nicshaltok beszerzése fényévekkel lesz nehezebb mint otthon bekeverni a napi betevőt
100% true.
Bármikor vehetnék, mert Szlovákia mellett lakom.
De inkább egy jó rta/rda. Persze az ára miatt, és magadnak kevered stb stb.
Én ezt vagy elhiszem, vagy nem, vagy írok egy másikat
Dohányos ízeket használok, de nekem ami kiugróan feltűnt szinte minden eldobhatós izében amit próbáltam az, hogy nagyon édes és nagyon hűvös, és az pont ott van a listában. Lehet, hogy csak ennyi a “titok”. N,2,3-Trimethyl-2-isopropylbutanamide = “hűvös” érzés mentol íz nélkül. Ethyl maltol = intenzív édes íz