kicsit úgy érzem, hogy most én lettem a közellenség, ami nem esik jól, de ez van. szerintem elég világosan megfogalmaztam az álláspontomat, és attól, hogy próbáltok belekötni és rám vetíteni a saját meggyőződéseteket, úgy ezek az álláspontok sosem fognak találkozni, mert alapvetően teljesen máshogy gondolkodunk erről, s nem tudok mit hozzáadni azon kívül, hogy leírtam a saját, jelenlegi megélésemet. ez most kb. olyan, mintha azért vennétek valakit elő, mert nem főz minden nap otthon, hanem rendel, vagy beül egy étterembe. minden szolgáltatásnak van egy ára, és a kereslet-kínálat áraz, ami utána egyéni döntés, hogy mi fér bele, és mi nem. nekem ennyi belefér, pont.
igen, pod. RTA-t nem tudom elképzelni, hogy használni tudnám. sem a form factor, sem a maintenance, sem az egész vibe nincs meg, de érdeklődve néztem róla videókat, de ennyi. ha belekezdenék, valszeg menne, az is kiadás, ahhoz eszköz is kiadás, az egész tokkal-vonóval nem éri meg nekem ezt a szenvedést, ekkora különbségért. sajnálom (nem)
6 kedvelés