A két cikk között van 10 nap de a fáradságot csak a cím és pár szó átírására vettek. Kormány média meg ami a csövön kifér összemosása a dolgoknak . Meg frissebb én is olvastam ezeket de itt kezdődik a marhaság. Elnézést a sok olvasni való miatt de egy átlagos polgár aki kívülről szemléli a mi kis világunkat ebből a csepp félre vezető információkból tájékozódik és megy a kospirácio részükről. Mert be mondta az internet
Mi ránk ez nem vonatkozik, nem minősül dohányterméknek.
Még az ájkoszokban szívott izé sem mert azok is tea alapúak. Haverom simán árulja újságos bódéjában…
Nem minősül de ez az átlag polgár mint anyósom kb annyit vett le a dolgokból .
Másrészt ugyan ezen cikk módusulata a címben elektromos párologtatóval is meg található. 1-2 mondat toldataban. Be raktam a cikket
Én eddig sem értettem, hogy a hevítőrudakat még a boltokban is meg lehet venni az e cigit meg démnozálja állam bácsi. Nekem mind1 ameddig az e cigit békén hagyják.
Hm a probléma az hogy a terv már készen van TPD 3
Amerikába is volt szesztilalom és akkor virágzott a legjobban. Majd beindulnak a házi műhelyek mint az e cigi őskorában. Azt unió bá be…
Ne is az Unió a hiba mert pont ez a bibi hogy csak a cikkek közül egy valós és az a hevitos és a valós tartalom alap az benne, hogy csak a nikotin tartalmát akarják szabályozni. Az unión belül az e cigi mivoltát inkább szeretnék el tolni a gyógyszer ipar felé egyes tagállamok képviselői.
Azért azt kőkeményen át vette a maffia és mindenféle szarból főztek a piát olvas csak utána . Én valahogy nem szeretnék a maffia körébe tartozni mert levest veszek se azt hogy meg meredjek tőle Már bocsika (olyan farankó volt a 90 % gyógyszertári hülyeségből ki kivert alkohol sokan meghaltak rá jöttek hogy hülyeség a tiltás
Szürreális kép vázlat
Kristály patika álsz a sorban. Elötedd a szomszéd és még kérdi a patikust milyen alap levet ajánlana .
Patikus meg hazai vagy külföldi mert hazai most csak Richter Gedeon van . Külföldi meg Johnson & Johnson. A szomszéd meg azt mondja akkor csak a hazai mert ha a kalmopiryn 40 évig jó volt akkor ezzel se lehet baj
Gondolod mindenki leteszi az e cigit mert az unió tiltja? És nem lesz fekete piaca? Erről beszélek, ha más nem az alapanyagoknak de lesz bizony. Mióta világ a világ mindenre van egy ellen reakció. És ha látod hogy az ismerősöd vígan vapel melletted a fekete piaci mutyiával mert ott is lehetnek megbízható források zárt körökben, akkor te is veszel mert létezni akarsz.
Csak addig nem minősül annak, amíg annak nem minősíti egy csapat demokratikusan megválasztott f@sz. Úgyhogy óvatosan az ilyen kijelentésekkel…
Kb ugyan ezt írtam
Akkor maffiózók leszünk
Hamár dezinformalni akkarok a népet manipulálni akkor vegyem már a fáradságot ha elvégeztem azt a K újságírói iskolát ha elvégeztem, hogy meg szerkesztem és nem ctrl-c ctrl-v kis pötyoges.
Amúgy sokaknál sűrűn forgatott két oldal az első. Ó kori Rómában is tudták mivel kell a népet mozgatni . Latinul: Panem et circenses! Kenyeret és cirkuszt a népnek
A portfóliós cikk érdemben hozzátesz valamit az egészhez? Mert előfizetős tartalom és nem tudom olvasni
Semmit nem rak semmihez senki ez a magyar újságírás CTRL+V aztán CTRL +C azt ennyi biztos nehéz volt