Sziasztok!
Bizonyára ti is hallottatok a fent említett termékről.
Nekem eléggé megtetszett, vagyis inkább az a “fidgeting” része, hogy kiveszed a tartójából, meg visszateszed, ha végeztél. És még a mérete, formája is újdonság, mint ecigi.
Munkahelyre úgy gondolom jó lenne. Mégsem egy nagy dupla 18650 mod+rda
Plusz pozitívum, hogy miellőtt ezt megírom, épp most néztem Juicy-n, már közeli webshopból is elérhető pár (új, talán) gyümölcsösebb íz.
De gondolkodok nagyon, mivel még elég úgy, lehetnek vele gondok, gyártáshibák. (?) Meghát, egy podot terveztem venni a liquidjeimhez, úgyhogy döntenem kell. Amúgyis már 2 ezközöm van, amik lehet lassan szabadságra mennek. Szóval nem tudom. Tanácsa, véleménye van valakinek?
Nem vagyok podos,de 460 mAh az nem valami sok
Sztem nagyobb a reklám mint a tudása.
Irodában való állandó töltésre biztosan alkalmas,de egy kétkezi melósnak kevés
Hja, ez 2 kajaszünet kb…
Azért az 1,6-os coil nem kér sokat. Volt rincoe cetom 370 mah 1,3-as coillal kimondottan sokáig bírta.
De ha van saját bevált liquided, akkor szerintem inkább egy LV thelema nexus.
Esetleg egy lv ursa nano, vagy ursa pro pod… nekem van, eléggé sokáig birja
Bevallom, nálam elérte a céljukat a reklám része. Munka közben nem sokat állok meg, akkor is inkább iszok. Ebben a nagy melegben nem megy annyira a gőzölés. Viszont azért néha elpöfékelnék egy kicsit. Szerintem egy munkaidőt/műszakot kibírna nálam.
Sajnos bevállt liquidem (még) nincs, de gondolkodtam podon, abból egy Geekvape Wnaxot néztem ki.
Update. A napokban érkezett meg az ezköz, használgatom. Nekem tetszik, negatívumot nem találtam.
Taklope-ról szerettem volna rendelni, de sajnos nem sikerült. Pedig ajándékot is kaptam volna : (
Végül Juicyról jött. Annyival jobb lett innen, hogy itt bontják a podfejek csomagolását, és a hármas csomag helyett egyet veszel, ami kóstolásnál előny. Árban már nem hiszem, hogy annyira jó lenne. Na mindegy, jó kis cucc.
Egy porlasztó hány napot megy nálad? Ha jól tudom kb 1 doboz ciginek felel meg per db.
Nem túl intenzív használat mellet kb 2-3 nap volt nekem. Egy ideje viszont nem használom, elfogytak a podfejek. Nem akartam túl sokat rendelni, hátha nem fogy el/nem válik be, viszont hamarabb elfogyott mint gondoltam volna. Most várom az utánpótlást kumulusról.
De ha azt használod fő “gépként” akkor szerintem 1- 1,5 nap/podfej.