Pod ajánlás

Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Egy geekvape wenax s3 pod-ot használok, viszont le szeretném cserélni. Az ok pedig az, hogy az elmúlt 4-5 hónapban a 3. ilyen podot kellett lecserélnem, mivel a mágnes karikája mindíg megadja magát.
Megmondom őszintén megelégeltem, és szeretnék váltani​:sweat_smile:
Tudnátok ajánlani olyan podot ami olyan, vagy hasonló mint a wenax s3? Nekem ez vált be főleg a szipka miatt. Illetve 1,2 ohm pod fejjel használom és 20mg/ml niksó

Ki mit használ? És mik a tapasztalaitok?
A választ előre is köszönöm!

lost vape thelema nexus, voopoo galaxy. Én nexust használok, ha a filteres megoldása érdekel jó bele a kiwi és a galaxy filter is.

6 kedvelés

Szervusz @Zsubinoel !

Véleményem szerint, mivel a te eseted is ezt bizonyítja, ha stabil készüléket szeretnél, akkor inkább gondolkozz a saját építésben, (olcsóbb lényegesen) egy mod, hozzá egy rta vagy RDTA, az RDTA egyszerűbb építést kínál, a pod rendszerekkel nemigen van tapasztalatom, csak a voopoo-val , de az zsákutca volt. Ahogyan emlékszem az aegisnek volt pod rendszere, az aegis modok stabilak megbízhatóak, de hogy beszerezhető-e még azt nem tudom.

6 kedvelés

Köszönöm! Régebben csináltam saját tekerést, de a lustaság ide vezetett​:smile:
Ez lehet az én hülyeségem, de nálam ezek a pod mtl-ek jobban beváltak mint a saját tekerés. Mondjuk ez valószínű a “kézügyességemnek” köszönhető

2 kedvelés

Kumulus-on elég jó árban van most. Viszont csak 0,8 ohm-os fej van hozzá?

2 kedvelés

Igen. Tökéletes mtl-re.

5 kedvelés

Nem biztos , hogy így van. Sok tényezős az építés, huzal, és vatta nagyban befolyásolja az élményt, azért javasoltam az RDTA-t mert alapból jó ízű rendszer, Azt viszont Neked kell kikísérletezni, hogy milyen huzal milyen vatta a Neked legjobb. Én ezért használok squonk készüléket RDA-val, gyors huzal és vatta csere, nem szörcsög, nem éget, minimalistának tűnik minden tekintetben, de nem az, ízben a legjobbakat adja.

8 kedvelés

Köszönöm a segítséget!

5 kedvelés

Fontolgatok minden lehetőséget most. Köszönöm a segítséget!

6 kedvelés

https://www.aliexpress.com/w/wholesale-geekvape-aegis-pod-kit.html

4 kedvelés

Sokan dicsérik a Kiwi-t igaz van aki szerint nem nagy szám … Sajnos ez teljesen szubjektív. Majdnem minden gyártó csinált penpodot pont ugyan olyan fejekkel kb … szóval elég széles a választék …

6 kedvelés

Szia! Bár a szipkája teljesen más mint a Wenax-é, de nekem az Aspire Flexus Pro iszonyatosan bejött. Ízvisszaadás terén nagyon kiemelkedő! Ha gondolod olvasd el a beszámolómat róla, szerintem megér egy próbát. :slight_smile:

8 kedvelés