Aspire Neeko

na majd kipróbálom akkor így​:blush:köszi a tippet

vagy mindjárt meg is csinálom most szerintem mire várjak​:sweat_smile:

3 kedvelés

Addig kell tekerni,csavarni míg jó nem lesz,hidd el én tudom​:joy:van olyan hogy 3x tekerek egymás után mert nem az igazi :crazy_face::crazy_face:

3 kedvelés

ha meg lesz a bevált tekerés inkább fel írom magamanak,hogy legközelebb tudjam​:blush::sweat_smile:azért 5 tankba meg jegyezni a tekeréseket elég necces dolog​:wink::grinning:

5 kedvelés

ÁÁÁÁ dehogy!!! :rofl:

2 kedvelés

Én úgy veszem ki hogy magam elé teszem és ha bevált ,magméret menet…lemásolom :joy::joy::joy::joy:

3 kedvelés

Auto szerelésnél is be vált séma nézzük fénykép bontunk aztán megporobálunk rekonstruálni :rofl:
Csavar mindig marad…

4 kedvelés

de van hogy valami nem klappol,akkor az a vatta :grin:

2 kedvelés

Igen a tömítéssel szokott a gond lenni mekkora és milyen fajta legyen… :grinning:

2 kedvelés

:joy:ez pontosan így van ,mert van pár belőle

2 kedvelés

Ezért vannak a cetlik vagy a spirál kisfüzet,mint nekem​:wink:

2 kedvelés

a 1,5 afc van fent benne azért szörcsögött most ki vettem reggel a felső afc és semmi baja nincsen,még csak a levest sem kell kirázni a szipkán.De lehet legközelebb az 1,2 afc rakom bele de felülre nem kell bele az afc mert akkor szörcsögni fog.Legalább én ezt vettem észre.:blush::wink:

2 kedvelés

Helyes észrevétel :wink: Ha felülre nem raktam semmit nekem se szorcsogot csak ha raktam bármit próbáltam mindenféle méretet felülre de mindig szorcsogot. Ha nincs nem. Én is 1.5el használtam de nekem valahogy azzal is huzatos volt gondolom az alsó sok légrés miatt :smiley:

3 kedvelés

most tekerem meg megint 1,2 afc rakom alulra be fentre nem kell oda semmi sem​:sweat_smile::blush:így 2 mag lesz szerintem ss316 coil 28ga meg muji vatta lapot rakok bele még most kiszámolom hány menet is kéne nekem tekerjek​:blush:

2 kedvelés

Hi én is beszereztem még Angliába egy aspire neeko rta ,én tpd kaptam 2ml de igazából nem zavar sőt szerintem lehet talán jobban jártam nekem nem szörcsög a tetején mindig csont száraz. Tudom hogy van 49 opció ide oda próbálgattam is az elején és tényleg sok modon össze lehet rakni :smiley: ( el lehet vele játszadozni ) . Elégedet vagyok ezzel a tankal ízletes és nem egy leves temető 6 ml böl nekem kijön egy nap ami nálam egy nagyon jó átlag. Én kicseréltem a palástot a fémre . Szerintem egész pofásan igy :slight_smile: A modal sincs bajom pont azt tudja amit nekem kell bár nem bánnám ha egy csöppet többet tudna azért .De egész jó kis set lett szerintem :ok_hand: megszeretem

7 kedvelés

Gratulálok hozzá, használd egészséggel. :hugs: De szerintem attól, hogy tpd edition, attól még az 3ml,csak szoktak beletenni a tartályba valami “hézagoló” cuccot, hogy kisebb legyen a kapacitás.

2 kedvelés

Ha megnézzed a tetejét akkor már nem sitémmel valami nem?

Igen, azt láttam, de szerintem az kivehető, de nem szeretném elrontani az örömöd, úgy használd ahogy Neked a legjobb. :hugs:

1 kedvelés

Késő már neki estem a csavarhúzóval :smiley: de lehet inkább úgy hagyom ahogy van :rofl:

Amúgy fura, mert a tartály részbe szoktak tenni. :thinking: Azért tönkre ne tedd, jó kis cucc. :blush:

1 kedvelés