Aromizer plus v2 and arcfox mod

Sziasztok !

Furcsa jelenség az Aromizer plus v2 mesh deck-et építve BPMODS helyes ellenállást mutat, de ahogy becsavarom arcfox-ba sokszor 1 ohm fölötti értéket érzékel vagy 0.7 et ami távol van 0.3 tól aminek lennie kéne . Gyakran és indokolatlanul változik a felismert ellenállás.Ha 1 ohm fölötti értéket ismer fel, akkor short circuit első nyomásra ha pl 0.5 ohm nak látja akkor nincs rövid zár, lehet megfelelő watton használni amíg nem változik megint :smiley: . Profile rdta-mnal azt ismeri fel amit BPMODS-is mutatott. Lehet nem kompatibilis aromizer ezzel a csövi smok arcfox-al ? Ha nem mesh decket építem meg akkor ez nincs ezért sem értem ezt az egészet :smiley:

1 Like

Szia!

Bár nem ismerem se a modot, se az rta-t, a jelenség szerintem kontakt hibára utal, akkor szokott ugrálni és/vagy nőni az rta mért ellenállása. Persze ritka esetben szr a mod, de írod hogy Profile rdta-val jó.

A kontakt hiba lehet a mod-rta között vagy rta deck-ben, legalábbis nálam e két eset fordult már elő.

Első esetben lehet hogy a mod pozitív érintkezője az átlagnál kicsit rövidebb. Így ha az rta-n kevésbé nyúlik túl az 510-es pin (szinte egy vonalban van a külső 510-es menettel), hiába tekered rá rendesen, nincs megfelelő érintkezés. Pl. ha használsz szilikon lapkát az rta és mod között, próbáld anélkül.

Második esetben lehet hogy nincs megfelelően meghúzva az rta 510-es pin-je vagy probléma van a huzal/mesh lefogatással.

Csak találgatok mert eseted eléggé érdekes.

Akkor is helyes értéket mutat ha már a felső részt is rátetted, kompletten összeállítottad az rta-t? Arra gondolok lehet valami elmozdul miközben rátekered a palástot.

Mesh vs. huzal építés között van különbség hogy mennyire nyúlik túl az rta 510-es pin-je?

5 Likes

Köszönöm válaszod !

Mesh deck-et szétcsavartam és amit alul ki lehet csavarni 510-es pin részt, azon volt egy gumi vagy nem tudom mi, levettem és most tökéletes :DDD WTF :smiley:

6 Likes

pedig az nem potyára volt ott

4 Likes

És nincs zárlat ez miatt? Az egy elválasztás, szigetelés a + - pólusok között ha jól tudom. :thinking:

5 Likes

Hát nincs de megvan még az amit levettem vissza tudom rakni ha kell csak nem értem miért okozott problémát. Lehet csak újra kéne cserélni?

Az baj mert akkor megvagyok lőve :smiley:

Dobj egy képet róla! :wink:

3 Likes

Amikor kivetted az 510-es pint, meg volt húzva vagy könnyedén ki tudtad csavarni? Az is lehet, csak lazán volt a helyén a pozitív pin, és most a gumi bizbasz kivétele után rendesen meghúztad. Ha az egy gumi gyűrű, akkor nekem is gyanús, az nem véletlenül volt ott (zárlat ellen)

4 Likes

Amint lesz egy-két kép, többet megtudunk.
A “hibás” By-Ka V9 is így járt nemrég.
:wink: :face_with_raised_eyebrow:

4 Likes