Lehet tényleg az a problema.?
Én még a Eliquid VG.eu-n regeltem,onnan kerültem át az Aromamester oldalra.
Lehet végeznek háttérkutatást.
Én is így kerültem át. Nekem valahogy ez tűnik logikusnak, de tévedhetek is. Csak ez a paranoia ne lenne mindenkiben, akkor én sem gondolnék ilyenekre.
Én nem parázok,csak érdeklődöm.
Nem is így értettem.
Sziasztok! Gondolom mindenki kezdte észre venni, hogy mit művelnek a számunkra kedvelt weboldalakkal. Régebben rendeltem innen nktint viszont akkor még nem kellett regisztráció. Tegnap regisztráltam az oldalon mert rendelni szeretnék viszont a mai napig nem engedélyezték a regisztrációmat. Valaki tud valamit erről a helyzetről?
Köszönöm szépen a segítségeket.
Szia!
Úgy gondolom, @Vaperina_Kinga ebben a hozzászólásában leírta a választ a kèrdèsedre.
Ezt nem találtam meg. Ne haragudj átok hogy újra feltettem a kérdést.
Én eddig 1x rendeltem mert eddig kitartott a dolog viszont akkor nem kellett regisztráció. Mióta meg szigorúbb szabályozás van azóta kell be is regisztráltam de sajnos még nem engedélyezett a regisztráció.
Azt javaslom,lègy türelemmel,hátha rövid időn belül tudsz újra rendelni.
Ha sürgős a nic. szívesen rendelek neked.
Úgy gondolom hogy még 2-3 hétig kitartok vele. Ha addig nem rendeződne a helyzet akkor megköszönöm a segítséget.
Pont ez járt a fejemben,ha tudok, és kell valakinek rendelek szívesen.
Természetesen bárkinek.
Van még vagy 160ml nic,de ezt olvasva inkább regisztrálok most,hogy késöbb ne legyen bánatom
Egyelőre a tegnapi rendelés nem lett ma feladva, remélem nem tűntek el az üzemeltetők…
Nem tűnt el,működik az oldal.
Boldog szelet napot kívánok!
Csatlakozom èn is az előttem köszöntő Jánoshoz.
Boldog 3.Vaperina èvfordulót kívánok!
Ès mèg sokszor ennyit!
Boldog évfordulót!
…és Te se tünj el! Pörögjön az oldal!
Boldog tortanapot!
Köszönöm így menet közben, igérem maradok még köztetek amilyen vagyok