Sziasztok!
A jelenleg kialakult helyzetre tekintettel már magyar oldalról sem lehet rendelni? Gondolok itt a flavorhook.eu,aroma49.hu,aromapalota.hu -ra!
Rendeltem a napokban és se kép se hang! Természetesen minden nikotin mentes és ezek magyar oldalak,tehát értetlenül álok a helyzet előtt. Esetleg valakinek tapasztalat?
Köszi a válaszokat
Szia ! Nem hallottam problémát ezekről az oldalakról.
Szia. Pár napja rendeltem az aromapalotától és az aroma49-től. Mindkettő bolt még aznap feladta a csomagot. Az aromapalotás csomag másnapra megjött, az aroma49-es csomag meg 1 nappal később, de az már a foxpost sara.
Köszönöm!
Köszönöm!
Szia,Most olvasom
Tomi (aroma49 ) korrekt srác tőlem tizen km-re.
Tőle is szoktam rendelni,volt hogy erre volt dolga és személyesen hozta ide hozzám.(és plusz ajándék aromát is kaptam)
Ott baj nem lehet
Kösziii
Én már az alaplevet is Tőle veszem inkább.
Szép ára van ott az alapnak
Kb. mint a revolute, a jövedéki előtt. Nekem sajnos a floravitával nem volt jó tapasztalatom, pedig úgy tároltam a PG-t, ahogy leírták emailben. Ennek ellenére, 1 hónap után megrottyant és Béla mondta, el ne fogyasszam, küldenek másikat. Megjött a másik, abban meg ilyen fekete darabok úszkáltak, ki is dobtam inkább. Jó nekem az aroma49, nem fogy el 1 hét alatt, hogy ne érje meg.
Az az érdekes, hogy 13 éve onnan rendelek, és soha nem fordult még elő ilyen. Megjön, megy a hűtőbe a PG is, meg a VG is. Mindig víztiszta, pedig egy üveg PG alatt két üveg VG elfogy… Fecskendővel bele se nyúlok, nehogy beszennyeződjön, arra ott a 60 millis fecsi, tolórész le, alul befog, és öntöm, és olvasom a rovátkát. Gyógyszerkönyvi tisztaságú cuccokat árul.
Gondoltam, hogy erre egy ilyesmi válasz fog érkezni. Örülök neki, hogy neked bevált meg még sok másik embernek is. Én se nyúltam bele semmivel, nem is értem mi értelme lett volna, mikor létezik mérőpohár.
Szerk.: Az “az az érdekes” részhez még annyit tudnék hozzáfűzni, hogy ismerősöm vett egy autót. Rendelésre érkezett, tehát nem használt volt. Az autóban, nem emlékszem pontosan, hogy a sofőr vagy az anyósülés, nem volt rögzítve és mozgott az ülés. Gondolom, mikor Te megvetted az autódat, abban nem volt ilyen probléma. Szóval, azért mert valaki nem találkozott még valamilyen problémával, az nem azt jelenti, hogy az elő sem fordulhat. Szerintem ebben semmi érdekes nincs.
Jól van akkor, legyen így. Kifogtál két szar szériát, boltot váltottál. Leírtad a meglátásodat, én is az enyémet. Felkérdezni nem kell, köszönöm, megvagyok anélkül, sem a boltot leírni. Te vásárolsz máshonnan, én meg maradok annál, ami bevált. Részemről a témát lezártnak tekintem. Béke, puszi-pacsi.
Ennyi. Mindenki onnan és azt vesz amit akar. Pacsi.
Amire van pénze .. hiába akarok én.. de nem akarnak nekem ingyen adni semmit