Sziasztok, korábban a liquidhall oldaláról rendeltem a sajátmárkás alaplevükből, valamint boostert és aromát is (big mouth). Azonban, sajnos nem tudom már elérni ezt az oldalt, a magyar szigorításoknak köszönhetően. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy ki honnan szokott aromát rendelni és mi vált be neki? Olyan hely lenne a legjobb, ahol az alaplé/booster/aroma trió megtalálható. Köszi előre is.
Kapcsold be a vpm-et!! Akkor eléred őket!! Nekem jön simán is!!
Hogy érted, hogy simán is? Vpn nélkül?
Igen!!
Az érdekes, nekem se liquidhall.hu, se liquidhall.hr nem jön be.
És Vpm-mel?
Azzal még nem néztem, de majd meg fogom.
VPN … csak mert többször tévesen írtad, gondoltam javítom
Viszont januártól az se lesz megoldás nem? Mert elvileg tilos lesz szállítaniuk Magyarországra.
én ezt nem követem…káosz az egész EU, hogy melyik ország min és mikortól keményit be. Szerencsére engem nem is érint, bár most éppen (kivételesen) aromát is cseppentettem a boro-ba Thnx 4 @Tivadar_Szocs
Eddig nem volt tilos?
Köszi!! Igaz!!
A Horvátok még agy darabig szállítani fognak!!
Következő rendelésednél ,már bent lesz az aroma is!!
Látom kapott már a boro rendesen
Ahhoz képest, hogy közel 1éve 0-24ben használatban van, jóideje hátlappanel nélkül még nem is vészes Képen, ráközelítve és megvilágítva amúgy is durvábbnak tűnik. Pl egy pico ha ennyit lenne kézben már 100x rusnyábban festene. Na, de van másik B80am…abban még csak 1hét használat van, az a mutogatós
Valóban hasznos lenne, ha összefoglalnánk a világból összecsemegézett egy kissé számunkra kedvező álomvilág irányába gondoló olvasottakat!
Ami számomra lejött:
A nikotin és azt tartalmazó folyadékok kerülnek tiltólistára ! ?
Bázisok, aromák és hardverek nem.
Ezzel szembe megy a több mint egy éve érzékelhető főleg Cseh és Szlovák oldalak tiltólistája Hazánkat kizárva, több milliós büntetésre hivatkozva…
Hiába vadászunk-találunk számunkra kedves és emészthető törvényeket Francia – Olasz – Spanyol oldalakról elmélyedve törvényi csörtéjükbe, ha Hazánk érzékelhetően képes átlépni minden Uniós szabályozást, így egyedi elbírálás alapján kivárva és a legjobb időben a végső döféssel pénzforráshoz jutni.
Hazánkba lebeg és képlékeny az a definíció, hogy mi tartozik a dohánytermékek csoportjába.
Szerintem még ott tartunk, hogy az alaplé és az aroma is!
Érdekelne, hogy miért ürítik ki a polcaikat az on-line boltok ?
Magamat visszaolvasva lehet, hogy sok vagyok, de ezeket tapasztalom és érdekel. Tehát nem vélemény mint inkább kíváncsiság!
A propagált és a tényleges okok mások!..Az tagállamok törvényhozói más mértékben, eltérő szankciókkal tömik zsebeiket és az államkasszát, de legfőképp a dohányipar zsebeit.