Aroma és booster rendelése

Sziasztok, korábban a liquidhall oldaláról rendeltem a sajátmárkás alaplevükből, valamint boostert és aromát is (big mouth). Azonban, sajnos nem tudom már elérni ezt az oldalt, a magyar szigorításoknak köszönhetően. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy ki honnan szokott aromát rendelni és mi vált be neki? Olyan hely lenne a legjobb, ahol az alaplé/booster/aroma trió megtalálható. Köszi előre is.

3 kedvelés

Kapcsold be a vpm-et!! Akkor eléred őket!! Nekem jön simán is!!

4 kedvelés

Hogy érted, hogy simán is? Vpn nélkül?

3 kedvelés

Igen!!

2 kedvelés

Az érdekes, nekem se liquidhall.hu, se liquidhall.hr nem jön be.

3 kedvelés

És Vpm-mel?

3 kedvelés

Azzal még nem néztem, de majd meg fogom.

4 kedvelés

VPN :slightly_smiling_face: … csak mert többször tévesen írtad, gondoltam javítom

5 kedvelés

Viszont januártól az se lesz megoldás nem? Mert elvileg tilos lesz szállítaniuk Magyarországra.

3 kedvelés

én ezt nem követem…káosz az egész EU, hogy melyik ország min és mikortól keményit be. Szerencsére engem nem is érint, bár most éppen (kivételesen) aromát is cseppentettem a boro-ba :slightly_smiling_face: Thnx 4 @Tivadar_Szocs

5 kedvelés

Eddig nem volt tilos?:grinning:

6 kedvelés

Köszi!! Igaz!! :grin:

3 kedvelés

Fő a precízség, ha cseppekről van szó és boro​:rofl: A gorilla vékonycsőrös kupakja ebben nagy segítség.

5 kedvelés

A Horvátok még agy darabig szállítani fognak!!

5 kedvelés

Következő rendelésednél ,már bent lesz az aroma is!! :thinking: :grin:

4 kedvelés

Látom kapott már a boro rendesen :grinning:

6 kedvelés

Ahhoz képest, hogy közel 1éve 0-24ben használatban van, jóideje hátlappanel nélkül még nem is vészes :grin: Képen, ráközelítve és megvilágítva amúgy is durvábbnak tűnik. Pl egy pico ha ennyit lenne kézben már 100x rusnyábban festene. :rofl: Na, de van másik B80am…abban még csak 1hét használat van, az a mutogatós :grin:

7 kedvelés

Front oldalról még ez is vállalható azért :blush:

7 kedvelés

Valóban hasznos lenne, ha összefoglalnánk a világból összecsemegézett egy kissé számunkra kedvező álomvilág irányába gondoló olvasottakat!

Ami számomra lejött:

A nikotin és azt tartalmazó folyadékok kerülnek tiltólistára ! ?

Bázisok, aromák és hardverek nem.

Ezzel szembe megy a több mint egy éve érzékelhető főleg Cseh és Szlovák oldalak tiltólistája Hazánkat kizárva, több milliós büntetésre hivatkozva…

Hiába vadászunk-találunk számunkra kedves és emészthető törvényeket Francia – Olasz – Spanyol oldalakról elmélyedve törvényi csörtéjükbe, ha Hazánk érzékelhetően képes átlépni minden Uniós szabályozást, így egyedi elbírálás alapján kivárva és a legjobb időben a végső döféssel pénzforráshoz jutni.

Hazánkba lebeg és képlékeny az a definíció, hogy mi tartozik a dohánytermékek csoportjába.

Szerintem még ott tartunk, hogy az alaplé és az aroma is!

Érdekelne, hogy miért ürítik ki a polcaikat az on-line boltok ?

Magamat visszaolvasva lehet, hogy sok vagyok, de ezeket tapasztalom és érdekel. Tehát nem vélemény mint inkább kíváncsiság!

5 kedvelés

A propagált és a tényleges okok mások!..Az tagállamok törvényhozói más mértékben, eltérő szankciókkal tömik zsebeiket és az államkasszát, de legfőképp a dohányipar zsebeit.

4 kedvelés