Aroma és booster rendelése

Nem viccelnek. :confused: A Vapeklub.sk Instagram oldaláról:

8 kedvelés

Csak remènykedem benne,hogy az Olasz,Francia,Spanyol ès Horvát webshopok oldalán,egyenlőre nem ezt fogom látni.

Szerk.
És nemcsak magam,magunk miatt,mert mi a felhalmozott kèszleteinkel el vagyunk egy darabig,legfeljebb amíg lehet pótoljuk azokat.
De mi a helyzet a frissen átszokni vágyókkal?Gyakorlatilag semmi esèlyük nem marad,ha minden lehetősèg tiltva lesz.

6 kedvelés

Semmilyen Úniós szabályozást nem lép át. Jövedéki terméket postai szállítása csak jövedéki termék forgalmazási és szállítási engedéllyel rendelkező felek között lehetséges. Szerintem itt egyikünknek sincs :slight_smile: Cigit sem rendelhetsz kicsi Kínából, vagy az ukránoktól :wink: Ez pont olyan, amióta jövedéki termék.

10 kedvelés

Ha ezekhez még belegyúrjuk, hogy a távoli és lágyabb on-line oldalakról rendelés szinte minden esetben előre utalás, jó esetben Pay-Pal, mely (a kézbesítés sikertelensége esetén fél-egy év a visszautalás esélye) számunkra nagy kockázatnak tűnik…
A Pay-Pal egy a határunknál visszatartott vagy lefoglalt csomagot miként fogja elbírálni, amikor több oldalon jelzik a Magyar törvények kockázatát rendelés esetén…

3 kedvelés

Az egyetlen dolog, ami miatt ilyen káoszos a helyzet, az az, hogy a liquid, aroma, alap és nicbooster jövedéki termékké minősítésére az Únió határidőt adott, van akik kivárják az utolsó dátumot, van akik nem. Ebben az esetben kérdés, mit tekint a jog a szolgáltatás helyének és ott minek minősülnek ezek a termékek.

9 kedvelés

Eleve vérlázító az, hogy megtehettek jövedéki terméknek egy élelmiszeriparban is akár használható nikotinmentes aromát jelzi, hogy mindenre elszántak a paraziták

5 kedvelés

Ezen nem vitatkozunk, de ezt Brüsszelen kéne leverni, ahhoz meg ugye igen kicsik vagyunk még ha az Únió egész területét nézzük is. Sok ilyen értelmetlen zsebtömős rendelkezésük van, pl miattuk nem lehet hipót használni a kórházakban, mit számít a higiénia :wink:

7 kedvelés

Kógens kontra diszpozitív…

Az igazság az, hogy egy mindenbe is beletörődő társadalommá hülyítették a népeket…innentől fogva teszik ami a háttérnek és nekik kedvez az élet minden területén.

Na, inkább megyek futni…az kikapcsol

6 kedvelés

Van kevésbé hatékony, 10x drágább Hypofoam, Bradoclear és társai, plusz én nem felejtettem el az első Covid-hullám alatt beindult fertőtlenítőszer-túlárazást, hamisítást sem. :nauseated_face: Mekkora birka az emberiség :roll_eyes:(de van Győzike, AI Chatbot, influenszerek a szó szerint semmire, és még él a rezsicsökkentés. :rage::nauseated_face::corn:)

Menjek én is futni? :thinking: Ok, a konyháig…

Ps: mellesleg a Hypot azért a biztonság kedvéért az 5 év alatt 575%-kal felemelték, és némileg gyengítették is, made in Hungry :nauseated_face:

5 kedvelés

Nem tudod véletlenül, hogy mi pontosan ez a végső dátum?

4 kedvelés

A jövedéki termékek postaforgalomban való részvételének szabályai kógensek :slight_smile:

7 kedvelés

Egy ideig 2025 volt, hogy most is annyi azt nem tudom biztosan :slight_smile:

8 kedvelés

Erről beszélünk, éljen a lobbi :wink:

8 kedvelés